Toxinele, dușmani periculoși pentru sănătatea noastră

semnite_de_dovleac_jpg.jpg

Semințele de dovleac sunt bogate în vitamina k
Sursa foto: Diete sănătoase.ro
Citeste tot despre: 

Pentru a aplica în practică proverbul ”Minte sănătoasă în corp sănătos!” trebuie să facem mișcare, să ținem seama de igiena cotidiană și, pe cât posibil , să alungăm stresul din viața noastră. Totuși, cercetătorii din numeroase țări susțin că, pentru a fi în formă, este esențial să eliminăm din corpul nostru ”deșeurile”, adică toxinele.

Două organe vitale - ficatul și rinichii- au grijă să protejeze organismul nostru de invazia toxinelor. Pentru îndeplinirea misiunii lor, ficatul și rinichii trebuie să funcționeze la cote  perfecte și să se elibereze de toxinele care le ”sufocă”. În caz contrar, problemele de sănătate  nu vor întârzia să apară.

Starea de oboseală și vitamina K

Din păcate,  starea de oboseală  care ne copleșește, deseori, se datorează ficatului, care este răspunzător de detoxifierea corpului nostru.  Toxinele  care se depozitează în aceste organe contribuie la  scăderea nivelului de energie. Numeroase studii realizate la nivel europen susțin că , în astfel de situații ficatul are nevoie de  vitamina K . De aceea, este firesc  să completăm rezervele  de vitamina K ,pierdute, prin alimentație și, în dieta cotidiană, să introducem alimente bogate în această vitamină: semințe de dovleac, avocado, sparanghel și pătrunjel.  

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1