Topeşte kilogramele cu suc de castraveţi

Ingredient nelipsit în salate, castravetele are şi alte proprietăţi, în afară de cele hrănitoare. Dacă îl transformi în suc, trecându-l prin blender, vei obţine o băutură care te ajută să scapi de kilogramele în plus.

  • Un pahar cu suc de castraveţi are o valoare energetică de doar 16 calorii, ceea ce îl face ideal în curele de slăbire. Îţi asigură şi o parte din necesarul zilnic de magneziu, potasiu, vitamina C şi K. Dacă-l bei măcar o dată pe săptămână, te ajută să scapi treptat de grăsimile acumulate. 
  • Dacă reţii apă şi eşti balonată, acest suc îţi va alunga disconfortul. Seminţele de castravete previn constipaţia, iar sucul are în compoziţie magneziu, care reglează tranzitul intestinal, deci te fereşte de balonare.
  • Sucul de castraveţi şi lămâie topeşte grăsimile, mai ales dacă îl bei înainte de culcare. În timpul somnului, activitatea metabolică scade, iar acest elixir începe să acţioneze asupra stratului adipos. Amestecă într-un blender un castravete fără coajă, o lămâie, câteva fire de pătrunjel, o linguriţă de ghimbir, una de suc de aloe vera şi o jumătate de pahar de apă. Aloe vera şi ghimbirul sunt cunoscute pentru efectul de stimulare a metabolismului.
  • Dintr-un castravete, o mână de frunze de spanac şi un măr verde îţi prepari la blender o băutură cu efect de reducere a circumferinţei taliei. Trebuie băut imediat, pentru a nu-şi pierde din proprietăţile nutritive. 
  • În amestec cu sucul de ananas, sucul de castravete devine mai dulce, te ajută să slăbeşti, dar şi să eviţi efectul yo-yo care te aduce în situaţia de a pune la loc kilogramele pierdute. Sucul final va conţine mai multă vitamina C şi bromelină, o substanţă din ananas care accelerează metabolismul. Studiile au arătat că vitamina C joacă un rol foarte important în prevenirea obezităţii şi îi permite corpului să intensifice cu până la 30 la sută arderile depozitelor de grăsimi, mai ales în timpul exerciţiilor fizice.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1