Supa care înlocuiește antibioticele

supa_de_usturoi.jpg

usturoi, antibiotic natural, imunitate, antiviral, prevenire raceala
Poţi să scapi de acest miros foarte uşor mestecând câteva frunze proaspete de mentă sau de pătrunjel.
www.clicksanatate.ro

Considerat unul dintre cele mai puternice alimente sănătoase cu acțiune detoxifiantă, usturoiul este un adevărat aliat al sănătății tale. Cu usturoi poți face o supă care îți susține imunitatea și reglează tranzitul intestinal.

După perioada de post, trecerea la alimentația cu carne atrage anumite probleme mai ales la nivelul tranzitului intestinal. Imunitatea poate fi  vulnerabilă în această perioadă, astfel că, în loc să iei antibiotice, poți încerca să beneficiezi de avantajele oferite de natură printre care se numără și usturoiul.

Un bun medicament antidepresiv

Consumul de usturoi este indicat mai ales dacă te confrunți cu prezența viermilor intestinali sau anumite afecțiuni printre care diabetul, depresia sau chiar și tifosul.

Îl găsești cu ușurință pe rafturile magazinelor atât sub formă crudă (cea mai sănătoasă de altfel), cât și sub formă uscată, praf sau granulat.

Atunci când îl alegi în stare crudă, este indicat ca după zdrobire să nu treacă mai mult de 5-10 minute până la consumare. În felul acesta te vei bucura de toate substanțele nutritive pe care le conține.

Află pe Clicksanatate.ro ce efecte are supa de usturoi!

Din ce cauză apare răgușeala?

Leacuri cu spânz pentru uz extern
 

Loading...

Citește și

  • Nu doar hainele sunt cele care ne încălzesc atunci când temperaturile sunt foarte scăzute.

  • "Mâncaţi sănătos!" este îndemnul venit din partea specialiştilor. Dar care sunt produsele bune pentru organism? Se numesc alimentele funcţionale şi iată ce nu trebuie să ne lipsească din meniu.