Suferi de diabet? Poți să mănânci aceste fructe!

mar_feliat.jpg

mar verde, mere acrisoare, vitamina C, dieta diabet, diabetic
Sunt recomandate diabeticilor merele acrişoare,bogate în vitamina C.
www.clicksanatate.ro

Un nivel prea scăzut sau ridicat de insulină în organism este responsabil de declanșarea diabetului zaharat, astfel că este necesară o atenție sporită mai ales asupra alimentației.

Una dintre cele mai răspândite afecțiuni ale pancreasului, diabetul zaharat, potrivit statisticilor afectează aproximativ 30 de milioane de oameni din întreaga lume, iar acest număr este în creștere de la an la an.

Cercetătorii de așteaptă ca până în anul 2020 jumătate din populația SUA să fie diagnotiscată cu această afecțiune, tocmai din cauza stilul alimentar deficitar.

Nivelul de zahăr din sânge, principala problemă

În momentul în care nivelul de insulină în corp este scăzut, crește nivelul de zahăr din sânge. Astfel că un stil de viață sănătos mai ales din punct de vedere alimentar și mintal este esențial pentru sănătatea ta.

Activitatea fizică te poate ajuta enorm de mult să menții un nivel al arderilor constant și să gestionezi stresul de zi cu zi, să dormi mai bine și să îți construiești o sănătate de fier.

Fructele indicate diabeticilor

Pe baza alimentației corespunzătoare persoanelor ce suferă de diabet circulă foarte multe zvonuri mai ales cele conform căruia nu poși să mănânci fructe dulci.

Ei bine, fructele conțin minerale, vitamine și fibre benefice tuturor mai ales persoanelor ce suferă de diabet. Antioxidanții precum cei din fructe nu ar trebui să lipsească din alimentația nimănui.

Află pe Clicksanatate.ro ce fructe sunt indicate!

De ce e sănătos să mâncăm roșii

Băutura minune a toamnei care topește grăsimea abdominală

Loading...

Citește și

  • E de departe mândria cercetătorilor! Se numeşte castravetele "grenadă" sau leguma care luptă cu diabetul zaharat. Tot mai mulţi producători agricoli vor să folosească în grădinile lor astfel de seminţe, cumpărate de la Staţiunea de Cercetare Legumicolă din Buzău.

  • Gustoase şi aromate, merele verzi au nenumărate beneficii pentru sănătate. Specialiştii recomandă pentru echilibrarea sistemului limfatic toate fructele şi legumele de culoare verde şi galbenă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1