Știi cât de utile sunt foile de dafin?

dafin.jpg

dafin, foi de dafin, raguseala, raceala, durere de stomac
Gargara cu ceai de dafin este indicată în răguşeală.
www.clicksanatate.ro

Se știe despre frunzele de dafin că se folosesc la prepararea diverselor preparate pentru că oferă o savoare bună. Însă știi ce alte utilități mai au frunzele de dafin?

Frunzele de dafin sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri atât pentru a aroma mâncarea cât și pentru a ameliora starea de boală favorizând sănătatea.

Bucurându-se de minunate calități antibacteriene și antivirale foile de dafin reprezintă un remediu bun inclusiv pentru a trata plăgile, alfetel sau chiar unele probleme dentare și chiar și digestive.

Reduc problemele stomacale

Alege să bei 2 căni de infuzie de frunze de dafin pe zi sau să le mesteci atunci când te supără stomacul, vei observa cum simptomele se vor diminua în scurt timp.

În plus, ceaiul de dafin este indicat inclusiv  atunci când ești răgușit, fiind recomandat să faci gargară cu acest ceai.

Află pe Clicksanatate.ro cum să reduci febra cu ajutorul foilor de dafin!

Pașii necesari pentru a avea un abdomen plat

Învață să descifrezi semnalele organismului!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dafinul este un condiment care dă savoare mâncărurilor, însă beneficiile lui nu se opresc aici. Dafinul se foloseşte cu succes şi în medicina ­populară. Folosiţi-l cu încredere în cazuri de bronşită şi infecţii ale sinusurilor!.

  • Dafinul este un condiment care dă savoare mâncărurilor, însă beneficiile lui nu se opresc aici. Frunzele au multe proprietăţi care ajută organismul să funcţioneze corect.