Semne că ai probleme cu fierea

646x404.jpg

criza da bila, fiere, bila, durere de burta, varsaturi
Stările de greaţă şi de vomă sunt adesea însoţite de dureri de cap.
www.clicksanatate.ro

Deși, de cele mai multe ori simptomele crizei de bilă sunt asociate cu dereglări ale ficatului, simptomele afecțiunilor celor două organe diferă destul de mult.

Bila sau mai cunoscută fiind sub denumirea de fiere este un mic organ situată sub ficat cu rolul de a ajuta la digerarea grăsimilor într-un mod mai facil.

Ca orice alt organ și la nivelul bilei se pot produce anumite dereglări. Orice simptom pe care îl resimți la nivelul oricărei părți a corpului tău este bine să îl analizezi minuțios și să te prezinți la medicul specialist. Iată care sunt cele mai evidente și neplăcute simprome care anunță probleme la nivelul bilei:

Senzația de greață și vomă

2 simptome deloc străine, cel puțin o dată ai avut de aface cu ele, acestea fiind mai des întâlnite la persoanele cu probleme la nivelul bilei. Mia ales dacă ai consumat recent alimente bogate în grăsimi sau mult prea procesate. De asemenea dacă te știi cu probleme la nivelul acestui organ este bine să eviți consumul anumitor condimente precum ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul sau chiar turmenicul.

Balonări frecvente

De cele mai multe ori când bila este dată peste cap te poți confrunta cu senzația de balonare sau chiar indigestie. În acest caz se recomandă utilizarea cărbunelui medicinal, un suplimnet natural care va elimina gazele de la nivelul intestinelor și te vor ajuta să îți recapeți comfortul.
Atunci când este afectată bila și consumi alimente bogate în grăsimi digerarea acestora poate fi îngreunată, confruntându-te cu o toleranță redusă la alimentele cu un conținut caloric mărit.

Află pe clicksanatate.ro ce alte simptome dau crizele de bilă!

Cum te ajută lingura să ai un ten luminos

Așa vei diminua aspectul cicatricelor!

Loading...
 
 

Citește și

  • criza de bila regim afectiune leacuri naturiste

    Cele mai întâlnite cauze care provoacă neplăcutele crize biliare sunt stresul, oboseala și mesele copioase cu prăjeli şi tocături. În majoritatea cazurilor, dacă asociezi oboseala cu mâncarea grea te poti confrunta cu o criză neplăcută și destul de dureroasă.

  • Click! v-a prezentat în ediţia de sâmbătă serviciile de care veţi beneficia, din februarie, la medicul de familie. Astăzi, vă prezentăm pachetul de bază din  ambulatoriul clinic, adică cel care va fi valabil în cabinetele medicilor speciliaşti din policlinici.