Poftă de dulce? Iată ce îți transmite organismul

Citeste tot despre: 

Mai mult de jumătate din populație este afectată de deficitul de magneziu. Deși există câteva semne care ne indică clar un nivel scăzut al acestuia din organism, puțini dintre noi sunt conștenți de acest lucru.

Calciul şi magneziul menţin echilibrul organismului uman, iar carenţa lor poate cauza boli grave deoarece multe procese depind de el. Iată care sunt indiciile care ar trebui să te pună pe gânduri. 

Ce înseamnă pofta de dulce

Dureri de cap severe

Deficitul de magneziu poate provoca migrene şi dureri de cap frecvente. Cu o lipsă a acestui mineral, vasele de sânge din creier se îngustează rapid şi se extind, ceea ce este cauza unei migrene. O cantitate suficientă de magneziu în organism reduce riscul de modificare a veselor de sânge şi elimină durerile de cap.

Pofta de dulce

Dorinţa arzătoare de a consuma ceva dulce arată că există o lipsă de anumite minerale în organism, în special magneziu. Pierderea de magneziu la femei este adesea corelată cu menstruaţia, iar la sportivi cu un antrenament intens. 

Află ce înseamnă doar aici!

Tu știi ce mănânci? Drogul ascuns din mâncare ce îți poate distruge creierul

Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct

Loading...

Citește și

  • Din când în când, fiecare dintre noi simte nevoia de a consuma ceva dulce. Cu toții știm că dulciurile duc la creșterea în greutate, fapt pentru care îți venim în ajutor cu câteva alternative sărace în calorii.

  • Vă plac la nebunie ciocolata, prăjiturile şi, în general, toate dulciurile? Înseamnă că e posibil să fiţi dependent. Specialiştii cotidianului german "Bild" vă oferă câteva trucuri pentru a scăpa de dependenţa de dulciuri.

  • Eşti dependentă de dulciuri şi ai mânca zilnic câte o ciocolată? Este cazul să te opreşti! În caz contrar, îţi vei risca sănătatea! Zahărul, în cantităţi mari, este nociv pentru organism şi, mai mult, creşte riscul apariţiei obezităţii. Uite ce să mănânci ca să-ţi păcăleşti poftele!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1