Planta care te scapă de pietrele de la rinichi

patrunjel.jpg

patrunjel, diuretic, infectie urinara, E. coli, suc de patrunjel
Pătrunjelul te poate ajuta să combaţi retenţia de apă şi formarea pietrelor la rinichi.
www.clicksanatate.ro

Tot mai multe persoane se confruntă cu probleme renale, indiferent că este vorba de nisip, pietre la nivelul rinichilor sau chiar al vezicii biliare. Aceste probleme pot fi evitate folosind o simplă plantă.

Întreg organismul este făcut astfel încât de câte ori apare o problemă, acesta să se regenereze, astfel rinichii transportă prin intermediul urinei toxine spre a le elimina.

În cazul în care s-au format calculi, aceștia se pot dizolva pentru a se elimina fără un disconfort major. O simplă plantă, extrem de utilă te poate ajuta să scapi de această problemă, și ne referim bineînțeles la pătrunjel.

Infuzia de pătrunjel

Într-un litru de apă pune la fiert o legătură de pătrunjel verde tocat mărunt și lasă la să fiarbă maxim 10 minute. Strecoară apoi infuzia, las-o să se răcească și timp de o lună consumă câte o ceașcă din această infuzie zilnic. Astfel vei elimina atât nisipul cât și orice fel de altă substanță de la nivelul rinichilor.
Poți de asemenea ca infuzia obținută să o împarți în 3 căni, una să o bei dimineața pe stomacul gol, și celelalte două căni la prânz și respectiv la cină. Pe parcursul zilei nu trebuie să consumi nici un alt aliment, decât apă. În felul acesta pietrele existente se vor elimina dizolvându-se în nisip. Această metodă se practică doar o zi.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte metode de detoxificare poți încerca!

VIDEO. Exerciții pentru musculatura gâtului

10 complicații ale rinichiului polichistic

Loading...
 
 

Citește și

  • Dependenţa de tutun nu se vindecă prea uşor. Nutriţioniştii cred însă că, în competiţia cu multe medicamente, unele plante medicinale cum ar fi pătrunjelul, ardeiul iute, pedicuţa şi sunătoarea sunt remedii care triumfă în bătălia cu acest viciu.

  • Infuzia de coada-calului, de coada racului, decoctul de păpădie, coacăzul negru, mesteacănul, mătasea de porumb şi un amestec de păpălău cu ienuper sunt câteva remedii excelente care îmblânzesc durerile cauzate de pietrele la rinichi.