Piatra de alaun, un deodorant bio

Tot timpul, antipespirantele sunt la mare preţ! Specialiştii trag însă un semnal de alarmă în privinţa ingredientelor din compoziţie: cloruri, săruri, clorhidraţi de aluminiu, substanţe care se manifestă la nivelul tegumentului sub formă de răni, de arsuri sau de micoze şi chiar mai rău- de cancer.

Ca o alternativă, pe piaţa românească are mare căutare piatra de alaun, un deodorant natural, care este comercializat sub formă de piatră şlefuită sau brută şi poate fi folosită ca deodorant sau ca after-shave.

Piatra de alaun, devenită vedeta lumii bio, hidratează pielea şi previne creşterea firelor de păr sub piele. O puteţi folosi pe pielea umedă când ieşiţi de sub duş sau s-o umeziţi înainte de întrebuinţare.

Cu ajutorul său puteţi trata diferite afecţiuni ale feţei (acnee), axilelor, mâinilor şi picioarelor. De asemenea, o puteţi parfuma, scufudând-o într-o loţiune florală. În plus, această rocă-deodorant poate fi folosită mai mulţi ani, dacă o uscaţi după fiecare întrebuinţare.

Pe eticheta pietrei naturale există menţiunea „Potasium alaun", care o deosebeşte de „Ammonium alaun", forma sintetică.Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1