Orezul, un aliment foarte sănătos

orez.jpg

orez beneficii inima piele metabolism
Bogat în carbohidrați, orezul aduce o mulțime de beneficii întregului organism, de aceea este recomandat să îl integrezi în dieta ta.
www.clickpentrufemei.ro

Orezul este unul dintre cele mai consumate alimente la nivel internațional. Acest produs alimentar este fundamental în multe bucătării din întreaga lume, mai ales după ce s-a demonstrat că are foarte multe beneficii asupra sănătății.

Orezul este bun pentru inimă

Există mai multe alimente recomandate persoanelor care se confruntă cu probleme cardiovasculare, iar orezul este unul dintre ele. Deoarece are un conținut scăzut de sodiu, orezul stimulează fluxul sangvin și menține sub control tensiunea arterială.

Orezul este bun pentru piele

Știai că există ulei din tărâțe de orez? Acesta este considerat cel mai sănătos ulei, el fiind folosit în alimentație datorită concentrației mari de vitamine și minerale. Dar la fel de bine poate fi utilizat pe piele. De exemplu, în Asia, uleiul din tărâțe de orez este folosit pentru creșterea producției de colagen și prevenirea ridurilor. Așadar, include în rutina ta de îngrijire uleiul din tărâte de orez.

Descoperă motivele pentru care este bine să mănânci orez pe clickpentrufemei.ro

 

Dieta cu orez – cum se ține și ce rezultate are

Apa de orez face minuni pentru ten și păr

Loading...