Negii: tratament și metode de prevenire a apariției lor

Citeste tot despre: 

Orice om își dorește o piele fină, frumoasă, lipsită de puncte negre, coșuri sau negi. Dar soarta nu ne oferă mereu ce ne dorim și apoi căutăm remedii la problemele noastre. Azi vorbim despre negii inestetici, tratament si metode de prevenire a aparitiei lor.

Dacă ai avut vreodată probleme cu negii, înțelegi cât de frustranți sunt. Și dureroși! Dar află că poți scăpa de această problemă inestetică. Sfaturile dermatologilor sunt puţine la număr, foarte utile şi deloc complicate.

Negii: tratament

Primul pas este un sistem imunitar sănătos. Dacă rezolvați această problemă, negii vor dispărea de la sine. Vindecarea va dura ceva timp și negii vor dispărea mai greu. Între timp, virusul care cauzează negii poate migra în altă parte a corpului.

În momentul tratării, dermatologii recomandă acoperirea negilor pentru a împiedica răspândirea lor. Aceștia pot fi dați și altor persoane. Este important să te speli pe mâini ori de câte ori îți atingi negul. E indicat să nu tai negii cu lama pentru a nu afecta problema și favoriza răspândirea lor.

Află pe clickpentrufemei.ro cum poți preveni negii!

Îți cade părul? Probabil că și tu faci aceste greșeli

Ce nu trebuie să faci niciodată înainte de a lua masa

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Tot mai multe persoane se confruntă cu probleme neplăcute, de estetică mai ales, cu apariţia negilor. Uneori, nevii sau negii, aşa cum se numesc în termeni populari, dispar fără un tratament alopat. Dar nu trebuie să uităm că aceste excrescenţe sunt contagioase. Lămâia, banana, cartoful, rostopasca sau propolisul ajută, printre altele, la înlăturarea negilor, fără un tratament medicamentos.

  • cauze aparitie negi tratament sfaturi

    Negii sau verucile reprezintă cea mai frecventă afecțiune dermatologică, după acnee, astfel că 3 din 4 persoane se confruntă cu cel puţin o verucă de tip vulgar la un moment dat în viață.

  • medic, doctor, ginecolog, HPV, control medical

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1