Mustul îți stimulează imunitatea și-ți redă vitalitatea

must.jpg

must, energizant natural, struguri, imunitate, convalescenta
Mustul este indicat persoanelor care susţin eforturi intelectuale intense, dar şi celor în convalescenţă.
www.clicksanatate.ro

Sucul de struguri este cea mai simplă metodă de a te energiza toamna. Dacă vrei să ai o imunitate bună în sezonul rece și să încetinești procesul de îmbătrânire la care este supus corpul tău, bea cât mai des must!

Încetinește îmbătrânirea

Mustul, bogat în vitamine, polifenoli şi în minerale, stimulează sistemul nervos, reduce retenţia de apă şi energizează. Este indicat persoanelor care susţin eforturi intelectuale intense, dar şi celor în convalescenţă, deoarece stimulează imunitatea şi refacerea organismului prin conţinutul ridicat de vitamina C.

Iar consumat pe termen lung, sucul de struguri încetineşte procesele distructive din organism, au descoperit cercetătorii. Asta înseamnă că îmbătrânim mai greu.

De ce e indicat să folosești și cojile de struguri

Pentru ca mustul să aibă toate beneficiile de mai sus, este important să înveţi să-l prepari. În primul rând, trebuie să ştii că mustul făcut la bunici, din care se obţine vinul, nu este alegerea cea mai bună.

Şi asta pentru că nu mai conţine cojile de struguri, care au cea mai mare parte din antioxidanţi. Mai bun este mustul preparat din struguri zdrobiţi în blender, cu tot cu coajă, după ce le-ai scos seminţele.

Odată preparat, mustul se bea imediat. În nici un caz nu se fierbe, deoarece astfel se pierd o parte din vitamine şi din minerale.

Află pe clicksanatate.ro de ce e indicat să bei must!

Cum îl afectează afectiv pe cel mic bullyng-ul

Nu te întinde la orizontală când îți curge sânge din nas!

Loading...
 
 

Citește și

  • Rezultat în urma zdrobirii strugurilor, mustul conţine nu numai compuşii benefici din pulpa fructului, dar şi din pieliţă, seminţe şi ciorchini. Toţi îi conferă savoare şi proprietăţi tămăduitoare unice.

  • Rezultat în urma zdrobirii strugurilor, mustul conţine nu numai compuşii benefici din pulpa fructului, dar şi din pieliţă, seminţe şi ciorchini. Revista „Click! pentru femei" îţi spune de ce e bine să-l consumi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1