Medicul Monica Pop a dezvăluit reţeta pentru creşterea imunităţii: "Vitamina C, o prostie, un mit!"

monica-pop.jpg

Medicul Monica Pop a dezvăluit reţeta pentru creşterea imunităţii: "Vitamina C, o prostie, un mit!"
Sursa foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Pandemia de coronavirus a luat prin surprindere lumea întreagă, iar în România numărul cazurilor creşte de la o zi la alta. În acest context, medicii şi autorităţile au făcut mai multe recomandări pentru a împiedica răspâdirea Covid-19. Printre ele se numără statul acasă, spălatul pe mâini, dar şi consumul de alimente sănătoase şi urmarea unei diete bogate în vitamine şi nutrienţi.

Medicul Monica Pop a făcut mai multe declaraţii în acest sens şi a oferit public o reţetă menită să sporească iminitatea organismului. 

„Se estimează că vârful de epidemie va fi săptămâna viitoare. Am o informaţie pe surse, că România este cotată drept una dintre cele mai bine administrate ţări din lume, din acest punct de vedere.” a spus Monica Pop, într-o emisiune la Antena Stars.

Citește continuarea, aici!
Citește și:
Cum a reuşit Adda de la Asia Express să slăbească 24 de kilograme. Oricine poate apela la această metodă
Andreea Bălan suferă după despărţirea de George Burcea: ”Suntem definiţi de trecut şi de situaţiile trăite în copilărie”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) este în alertă, după ce doi membri ai personalului medical saudit au fost infectaţi cu noul coronavirus înrudit cu SRAS. Cel mai grav e că cei doi au luat virusul de la pacienţi, potrivit Mediafax.

  • Chinezii sunt în alertă din cauza coronavirusului care aduce moartea

    Este alertă în lume după ce coronavirusul misterios din China a ucis șase oameni. Epidemia de pneumonie provocată de virusul ucigaș din Asia s-a extins în mai multe orașe, înclusiv în capitala chineză. Specialiștii au descoperit că virusul se transmite de la om la om și sunt temeri că poate ajunge pe tot globul. Autoritățile din România spun au informat spitalele cu privire la acest coronavirus.

  • Supa de liliac arată grotesc

    Cercetătorii chinezi au ajuns la concluzia că sursa infecţiei cu coronavirus sunt şerpii şi supa de liliac. Virusul ucigaş care a infectat peste 571 de oameni în întreaga lume şi a omorât 17 ar fi o combinaţie între un virus care afectează liliecii şi un altul total necunoscut.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5