Mănâncă sănătos şi nu te îmbolnăveşti deloc!

22_foto-studiu-imunitate-31040715_l.jpg

Regimul pe bază de crudități, lactate și fibre ne ajută să fim mai energici și mai sănătoși

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cercetătorii chinezi de la Universitatea de Medicină Shanghai Jiao Tong au observat că sistemul imunitar este puternic influențat de o alimentație corespunzătoare.

În ultimii cinci ani au fost realizate 21 de studii aprofundate pe 1.503 voluntari. În cadrul a 14 studii din cele 21, voluntarii au acceptat să consume în mod regulat probiotice pentru a regla tranzitul intestinal și pentru a armoniza microorganismele intestinale. Astfel s-a descoperit că persoanele care au urmat acest regim pe bază de fructe, legume și produse lactate au avut o rezistență mai mare în fața virusurilor, rănile li se cicatrizau mai repede și mai bine și nu s-au îmbolnăvit deloc pe o perioadă însemnată de timp.

Mai mult decât atât, coordonatorii studiului realizat de specialiștii de la Universitatea de Medicină Shanghai Jiao Tong au remarcat faptul că voluntarii care au ținut cont de acest regim benefic pentru flora stomacală nu aveau probleme cu stresul, cu stările de anxietate și atacurile de panică. În plus, voluntarii erau mult mai energici, mai dinamici și aveau o gândire pozitivă chiar și în situațiile cele mai stresante din timpul zilei. Regimul cu probiotice face ca miliardele de microorganisme din interiorul corpului nostru să lucreze în favoarea noastră și să ne ajute sistemul imunitar.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5