Fructele și legumele reduc la jumătate riscul îmbolnăvirii de cancer

legume_si_fructe.jpg

Consumul de fructe și legume reduc la jumătate riscul îmbolnăvirii de cancer
Sursa foto: Efemeride .ro

200 de studii recente , realizate în 17 țări, au ajuns la o concluzie comună: ”Consumul de fructe și legume reduce la jumătate riscul îmbolnăvirii de cancer!” Totodată, cercetările respective mai scot în evidență o concluzie semnificativă: și după îmbolnăvire , consumul de fructe și legume este benefic deoarece poate să împiedice evoluția dramaticei boli.

Studiile respective precizează că fructele  hrănesc organismul  la nivelul sistemului nervos, iar legumele  hrănesc  sistemul osos și pe cel muscular.  De asemenea,  leguminoase precum lintea, fasolea, soia, mazărea uscată și năutul sunt deosebit de valoroase  în  hrana cotidiană prin aportul lor mare de fier, fibre și proteine. Aceste tonice naturale previn bolile cardiovasculare, obezitatea și anumite tipuri de cancer.  Totodată, nutriționiștii susțin că numeroase suplimente naturale pe bază de plante  își dovedesc eficiența  în cazul problemelor de sănătate : le ameliorează sau le vindecă.  În același timp, aceste  preparate naturale pe bază de plante  nu au efecte toxice  și pot fi consumate în paralel cu  medicamentele  alopate.

 Să combinăm alimentele  cu suplimentele alimentare  

O echipă de nutriționiști de la Harvard,  renumită  pentru valoroasele  studii și lucrări de specialitate, precizează  cât de  eficientă este  combinarea  alimentelor cu  suplimentele  alimentare în privința completării carențelor de vitamine  și minerale în organism.  În această privință, nutriționiștii susțin că  în suplimentele naturale de calitate se regăsesc combinații nutritive  deosebite. De exemplu,  vitaminele A și C,  consumate împreună,  au efecte deosebite împotriva  îmbătrânirii  organismului și a cancerului, decât ar putea  să acționeze cele două vitamine consumate separat.  

    

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1