Drojdia de bere, un tonic excelent pentru persoanele care postesc

drojdia_de_bere_pentru_postitoriindex.jpg

Drojdia de bere este benefică pentru persoanele care postesc
Sursa foto: Click.ro
Citeste tot despre: 

Drojdia de bere este un aliment- medicament apreciat de terapeuți deoarece contribuie la energizarea și revigorarea organismului. Nutriționiștii susțin că persoanele care consumă drojdie de bere, regulat, se mențin în formă și, mai mult, la acești beneficiari s-a constatat că drojdia încetinește procesul de îmbătrânire.

Persoanele care postesc este bine să consume drojdie de bere   

În timpul postului, persoanele credincioase, respectă anumite tradiții:  merg la biserică, ascultă predicile specifice Crăciunului,  citesc  și cărţi religioase. Dar duhovnicii consideră că postul este ascultare de porunca lui Dumnezeu, iar aceștia spun:  ”Postiţi şi vă rugaţi!. Apoi postul este sănătate și respectarea rânduielilor duhovnicești”. 

Persoanele care postesc trebuie să consume alimente sănătoase

Referindu-se la starea de sănătate a credincioșilor, terapeuții  susțin că persoanele care postesc trebuie să consume anumite alimente, bogate în substanțe care mențin vigoarea organismului. În această privință, drojdia de bere este alimentalul- medicament miraculous pentru cei care postesc, fiind o sursă excelentă de vitamine, proteine, minerale și acid nucleic care ajută la formarea noilor celule  care le înlocuiește pe cele vechi. Drojdia de bere este un remediu naturist ce trebuie consumat dimineața deoarece revigorează organismul și-l menține în formă  pe cel care postește. În compoziția drojdiei de bere se regăsesc vitaminele din Complexul B, vitaminele D, E , 18 minerale esențiale pentru menținerea sănătății noastre. Printre acestea se remarcă magneziul, fosforul și calciul.    

În studiul ”Pentru sănătatea noastră”, terapeuta Maria Niculescu recomandă consumul drojdiei de bere deoarece aceasta are numerose calități: este un remediu la îndemâna postitorilor , este ieftină și tratează diferite probleme de sănătate: căderea părului, ajută celulele vechi să se reînnoiască, întărește sistemul imunitar, reface flora intestinală afectată de consumul medicamentelor și este un tonic foarte bun pentru sistemul nervos  pentru că, totdeauna, terapia cu drojdie de bere a combătut  depresiile. De asemenea, hepatitele virale A, B şi C sunt ținute bine sub control cu ajutorul drojdiei de bere, iar oasele sunt protejate de consumul acesteia.  Consumatorii acestui aliment- medicament  se bucură de faptul  că le scade  colesterolul cel ”rău” și tensiunea; în acest fel și inima lor este mai puternică. Și răcelile și virozele se tratează eficient cu drojdie de bere. Postitorii trebuie să consume drojdie, consultând și medical lor de familie, și vor parcurge postul fără probleme de sănătate”.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1