Dieta omului sărac. Cum slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni

slabesti-30-de-kilograme-in-6-luni.jpg

Dieta omului sărac. Cum slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni
Dieta omului sărac. Cum slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dieta omului sărac este una simplă, ce poate fi ţinută de oricine, şi care te ajută să slăbeşti foarte mult. Poţi da jos 30 de kilograme în şase luni, cu ajutorul unui preparat tradiţional românesc: ciorba. Iată ce presupune dieta omului sărac şi cum trebuie să o urmezi.

Dieta omului sărac

Dieta "omului sărac", aşa cum a numit-o medicul nutriţionist Mihaela Bilic, este una foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să mănânci ciorbă de două ori pe zi. 

Cum slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni

“Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi mai mult de 30 de kilograme în şase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbeşte nu ştiu între 20 şi 30 de kilograme”, a explicat medicul nutriţionist, la emisiunea “Marius Tucă Show” . 

Nu este pentru prima dată când Mihaela Bibilic de îndeamnă să ne întoarcem la preparatele româneşti, dacă vrem să dăm jos câteva kilograme. 

Află meniul dietei doar aici!

Cât e bine să slăbeşti pe lună? Specialiştii îţi răspund

Exerciţii pentru celulită. Top 10 mişcări care elimină aspectul de coajă de portocală

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5