Dieta de "48 de ore". Slăbești 4 kilograme în doar două zile

Citeste tot despre: 

Dieta de 48 de ore este una extrem de populară în rândul femeilor deoarece promite să te scape de 4 kilograme în doar două zile. În plus, acest regim curăță, detoxifiază și revigorează organismul.

Trebuie să ții însă cont de faptul că o astfel de dietă are rezultate doar pe termen scurt și că cel mai bine ar fi să consulți un medic specialist înainte de a ține o cură de slăbire, dacă nu vrei să alegi cu alte probleme de sănătate.

Pe parcursul celor două zile, se recomandă consumul de roșii, datorită conținutului ridicat de licopen din compoziția acestora, dar și consumul de cereale, care vor crește temperatura internă a corpului și va activa procesul de purificare. Totodată, consumă următoarele două băuturi la micul dejun și seara. 

Pe parcursul celor 48 de ore, este indicat să bei ceai verde, fără zahăr, în loc de apă și să mânânci doar legume și cereale integrale, dar în cantități mici.

Suc de activare a metabolismului - se bea la micul dejun. Sirop de slăbit – se consumă seara, înainte de culcare. 

Află pe clickpentrufemei.ro cum se prepară aceste sucuri!

13 moduri simple de a pierde câteva kg în 2 săptămâni

Dieta Adelinei Pestrițu cu care a slăbit după naștere

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1