De ce e indicat să mănânci un cățel de usturoi pe zi

usturoi.jpg

usturoi, antibiotic natural, imunitate, antiviral, prevenire raceala
În cardiopatia ischiemică se recomandă 2 căţei de usturoi pe zi.
www.clicksanatate.ro

Consumul frecvent de usturoi îți îmbunătățește digestia, funcționarea ficatului, a pancreasului și contribuie la buna asimilare a substanțelor nutritive. Acestea nu sunt singurele avantaje. Descoperă care este și cea mai bună modalitate de a-l mânca zilnic!

Mai mult decât un condiment, usturoiul este un remediu natural pentru nenumărate afecțiuni datorită compoziției sale din care fac parte sulful și fitonutrienții. Este indicat să-l iei în stare crudă și mai rar adăugat în mâncăruri. Este de preferat să-l pui în diverse preparate spre finalul gătirii.

Își asigură o circulație sangvină mai bună

Bogat în vitamina B, usturoiul reduce nivelul de homocisteină, o substanță responsabilă de contractarea vaselor de sânge care duce la diverse probleme de sănătate precum îngroșarea sângelui, creșterea riscului de formare de cheaguri și de boli ale arterelor coronare. Dacă cănânci usturoi pe stomacul gol, previi aceste probleme.

În cardiopatia ischiemică se recomandă 2 căței de usturoi. La început iei câte o jumătate de cățel de usturoi, apoi unul întreg, până ajungi la 2.

O altă variantă este să amesteci 250 g de miere cu 250 g de usturoi, să le lași la macerat o săptămână și să iei din acest leac o lingură, cu o jumătate de oră înainte de masă, de 3 ori pe zi, pe o perioadă de 2 luni.

Află pe Clicksanatate.ro cui îi este contraindicat consumul de usturoi în cantități mari!

Scapă de mirosul transpirației cu remedii naturiste!

Alergie la frig? Iată cum se tratează!

Loading...

Citește și

  • Naidin Mihaela ne-a dezvăluit un truc dinbucătăria ei. De fiecare dată când gătesc cu usturoi sau ceapă am mari probleme cu mirosul.

  • Regimul alimentar este foarte important pentru a avea o viaţă sexuală împlinită. Cercetătorii mexicani au alcătuit o listă ce cuprinde zece alimente care asigură o prestaţie de nota zece în pat. Cele mai importante sunt produsele pe bază de ciocolată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1