Cum se prepară corect semințele de chia

seminte_de_chia.jpg

seminte de chia, imunitate, calciu, antioxidanti, potasiu
Aceste mici seminţe de chia sunt un ingredient indispensabil în lupta organismului împotriva tuturor agresorilor zilnici de care are parte corpul tău.
www.clicksanatate.ro

Semințele au început să capete o importanță din ce în ce mai mare și asta datorită faptului că te mențin sănătos.

La micul dejun semințele sunt binevenite într-o porție de iaurt sau alături de o cremă de brânză. Poți să le adaugi în salate, în sucuri de legume ori fructe, în smoothie-uri.

Printre cele mai populare dar și foarte promovate au căpătat sens semințele de chia.

O adevărată porție de sănătate, un medicament al naturii pentru problemele tale.

Sursă bună de calciu

Extrem de generoase cu vitaminele, mineralele și acizii grași conținuți, aceste mici semințe de chia sunt un ingredient indispensabil în lupta organismului împotriva tuturor agresorilor zilnici de care are parte corpul tău.

În cazul în care suferi de intoleranță la lactoză, poți să consumi semințe de chia și astfel vei lua de 5 ori mai mult calciu din ele decât din aceiași cantitate de lapte.

Practic au în compoziția lor tot ce e mai bun din fiecare produs lăsat de natură, astfel că față de afine, semințele de chia au de 3 ori mai mulți antioxidanți.

Nici fierul nu este de trecut cu vederea, ca și cantitate, semințele de chia sunt de 3 ori mai bogate în fier decât celebrul spanac, oferind în același timp cea mai mare cantitate de proteine decât toate smeințele existente la un loc.

Află pe Clicksanatate.ro modul de preparare a semințelor de chia!

O rodie pe zi, secretul întârzierii îmbătrânirii

Ține diabetul la distanță cu aceste alimente!

Loading...
 
 

Citește și

  • Proaspeţi, crocanţi, dulci sau picanţi, germenii sunt ideali pentru o cură de detoxifiere înainte de concediu. În plus, nu te costă mult şi îţi furnizează energie pentru întreaga zi. Revista „Click! pentru femei" îţi spune care sunt proprietăţile lor.

  • dovleac seminte remedii

    Seminţele de dovleac, fie că provin de la soiul turcesc, fie că provin de la cel românesc, sunt remedii renumite pentru o varietate de afecţiuni -de la anemie şi până la problemele renale, hepatice şi cardiace.