Cum scapi de acnee. Două ingrediente naturale îți vin în ajutor

Citeste tot despre: 

Dacă vrei să scapi de acnee trebuie să adopţi un regim alimentar sărac în carbohidraţi. Te va ajuta să ai un ten de porţelan şi să pierzi câteva kilograme în plus.

Medicii sunt de părere că persoanele care au acnee suferă de un sindrom al hipoglicemiei,adică de exces de insulină în sânge. Iată de ce,dieta care se bazează pe alimentele cu indice glicemic scăzut ajută la controlul hormonal al acneei. Consumă,aşadar,lactate,peşte,legume şi fructe şi bucură-te de un ten luminos.

Cum scapi de acnee

Între timp,poţi folosi şi câteva remedii naturale cu rezultate excepţionale.

Sucul de mere este cicatrizant

Sucul de măr revigorează ţesuturile (faţă,gât,sâni). Poate fi aplicat pe faţă cu un disc demachiant îmbibat în prealabil în suc de mere. Îl laşi pe faţă timp de 25 de minute după care te clăteşti cu apă călduţă. Dacă ai un ten acneic atunci te poţi spăla cu ceai de nalbă. Acesta grăbeşte vindecarea coşurilor,are o acţiune emolientă şi,la fel ca şi sucul de mere,ceaiul de nalbă ajută la cicatrizarea rănilor.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Ce se întâmplă dacă nu faci duș 2 zile

Cum scapi de vergeturi cu aspirină

Loading...

Citește și

  • Majoritatea persoanelor invidiază vedetele pentru succesul lor. Ceea ce nu ştiu este că efortul fizic şi financiar ale acestora, pentru a-şi menţine pielea curată, este extraordinar.

  • Toate ştim că o dietă săracă în carbohidraţi te poate ajuta să pierzi cele câteva kilograme în plus... Dar dacă deopotrivă, te-ar scăpa şi de problemele de piele? Ai încerca?

  • Poluarea, stresul zilnic şi dezechilibrele hormonale fac ca acneea să apară nu doar în adolescenţă, ci şi mult după ce pubertatea s-a încheiat. Iată câteva reguli pentru a avea un ten minunat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1