Cum să mănânci înghețată fără să iei în greutate

inghetata.jpg

inghetata, dieta, slabit, durere de cap, trigliceride
Dacă o mănânci pe fugă îţi dă ameţeli şi dureri de cap, din cauza reducerii afluxului de sânge către organe.
www.clicksanatate.ro

Îți dorești să slăbești dar parcă îți dă inima ghes să mănânci un desert de sezon, răcoritor, cum este înghețata. Nu-ți va pune silueta și nici sănătatea în pericol dacă urmezi aceste sfaturi!

Mănâncă înghețată cumpătat, mai rar

Fii cumpătat când mănânci înghețată! Excesul poate să ducă la o creștere a nivelului de trigliceride din sânge și la apariția riscului de carii dentare. Las-o câteva minute afară din congelator înainte de a o mânca, altfel poate să-ți afecteze smalțul dinților. Consistența cremoasă a înghețatei stimulează o anumită zonă din creier răspunzătoare pentru apariția senzației de plăcere.

La fel ca în cazul ciocolatei, atunci când guști dintr-o înghețată, se formează în corpul tău o serie de hormoni precum serotonina și endorfina, care îți dau o stare de bine, înlăturând stresul.

Alege-o ca gustare, în prima jumătate a zilei

Înghețata te hidratează și-ți dă energie, în special dacă o alegi ca gustare în prima parte a zilei. Valoarea nutritivă a înghețatei diferă în funcție de sortiment, îți aduce grăsimi, proteine, carbohidrați, dar, consumată cu moderație nu te îngrașă.

Află pe clicksanatate.ro care este cel mai indicat tip de înghețată dacă ții dietă!

Pelinul te scapă de balonare

Trucuri pentru a face față transpirației excesive

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1