Cele mai sănătoase semințe pe care le poți include în alimentație

seminte.jpg

seminte sanatate alimentatie dovleac floarea-soarelui
Semințele de dovleac sunt surse excelente de seleniu și de vitamina E
clicksanatate.ro

Semințele sunt surse bogate de aminoacizi grași esențiali, dar trebuie consumate crude și cât mai curând după recoltare pentru obținerea tuturor beneficiilor nutritive. Semințele înlocuiesc cu succes aminoacizii esențiali și acizii grași din proteinele animale, un singur pumn de semințe crude pe zi fiind cantitatea corespunzătoare.

Semințele sunt surse bogate de aminoacizi grași esențiali, dar trebuie consumate crude și cât mai curând după recoltare pentru obținerea tuturor beneficiilor nutritive. Semințele înlocuiesc cu succes aminoacizii esențiali și acizii grași din proteinele animale, un singur pumn de semințe crude pe zi fiind cantitatea corespunzătoare. Cea mai bună cale de a consuma semințele crude este acoperirea lor cu apă și lăsarea lor peste noapte la frigider. În formă uscată, acestea pot fi greu de digerat datorită inhibitorilor enzimatici care previn râncezirea.

Toate semințele crude sunt sănătoase, însă printre cele mai sănătoase se numără semințele de floarea-soarelui, semințele de dovleac și semințele de in.

Cele mai sănătoase semințe – semințele de floarea-soarelui

Semințele de floarea-soarelui sunt surse excelente de vitamina E, care se extinde în tot corpul și neutralizează radicalii liberi.

Descoperă pe clicksanatate.ro care sunt cele mai sănătoase semințe pe care le poți include în dietă

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1