Ceașca de sănătate: Laptele de măgăriță combate numeroase boli și întreține frumusețea...

laptele_de_magarita_beneficii.jpg

Laptele de măgăriță combate boli grave
Sursa foto: Basilica.ro

Încă din Antichitate, Laptele de măgăriță este apreciat pentru proprietățile sale extraordinare asupra sănătății. Părintele medicinii, Hipocrate (care a trăit între ani 460-370) îl recomanda în tratamentul multor afecțiuni: probleme hepatice, răni grave, infecții și cazuri de otrăvire. De asemenea, acest lapte este renumit pentru efectul său benefic asupra tenului, apreciat în această privință tot din vremea Antichității.

Un exemplu concludent, păstrat peste secole,  l-a oferit   Cleopatra, regina Egiptului, care folosea acest lapte și se îmbăia frecvent pentru a-și întreține frumusețea. În zilele noastre, anumite companii prepară din acest lapte cosmetice-creme fine și săpunuri.

Laptele de măgăriță tratează tusea persistentă

S-a constatat că tratamentul cu Lapte de măgătiță  combate tusea persistenă și complicațiile  de pneumonie  bacteriană, fiind un ”medicament” deosebit pentru această problemă de sănătate. Această tuse , care face victime în rândul copiilor sugari, poate fi combătută cu acest lapte, precizează terapeuta Maria Niculescu. Laptele de măgăriță este foarte bine tolerat de copiii care au alergie la proteina din laptele de vacă, deoarece conține  Omega 6 și Omega 3. De asemenea, Laptele de măgăriță conține de 46 de ori mai multă Vitamina C , în comparație cu laptele de vacă , este bogat în fier și are puține grăsimi.

 

Totodată, specialiștii susțin că Laptele de măgăriță aduce numeroase beneficii sănătății, fiind similar cu  laptele matern în proporție de 97% . De aceea, acest lapte poate înlocui cu succes laptele de vacă. Un tratament cu Lapte de măgăriță este recomandat și persoanelor  cu sistemul imunitar slăbit, persoanelor anemice și sportivilor.

Laptele de măgăriță este un energizant natural

 Studiile recente au scos la iveală un avantaj deosebit pentru vigoarea organismului: consumul acestui lapte furnizează organismului o mare cantitate de energie naturală, foarte eficientă în comparație cu băuturile energizante..

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1