Ce trebuie să mănânci când te doare stomacul

durere_stomac.jpg

stomac durere cauze remedii ghimbir
Una dintre cauzele durerii este intoleranța la alimente, de aceea e bine să ai grijă ce mănânci pentru a-ți proteja stomacul.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În încercarea de a combate durerea de stomac, întotdeauna sunt mai eficiente soluțiile naturale. Uneori, medicamentele pot duce la înrăutățirea afecțiunii. Una dintre cauzele durerii este intoleranța la alimente, de aceea, iată ce trebuie să mănânci când te doare stomacul.

Banană

Banana este sursă bogată de fibre și are proprietăți antiinflamatoare, care contruibuie la reducerea inflamației asociate cu dificultățile digestive. Mâncând aceste fructe reduci nivelul de acid gastric și stimulează dezvoltarea bacteriilor bune din intestine. În plus, potasiul care se găsește în fruct echilibrează nivelul de electroliți din organism,care sunt dereglați după vomă sau diaree.

Ghimbir

Ghimbirul este cunoscut în întreaga lume ca alimentul cu cele mai multe proprietăți digestive și antiinflamatoare. El este soluția pentru orice fel de durere. Gingerolul, compusul activ, nu numai că are un gust delicios, ci are abilitatea de a proteja pereții stomacul. Include-l în rețetele de ceai sau în băuturile naturale.

Află ce trebuie să mănânci când te doare stomacul pe clickpentrufemei.ro

 

Iată de ce te trezești cu durere de stomac dimineața

12 tipuri de durere care au legătură cu stările emoționale

Loading...