Ce nu știai despre fructele uscate

prune.jpg

prune uscate, atac de cord, constipatie, balonare, imunitate
Prunele uscate stimulează tranzitul intestinal şi de a facilita procesul de slăbire.
www.clicksanatate.ro

Fructele se regăsesc pe piață atât în formă proaspătă cât și uscată. Ambele variante îți oferă un plus de vitamine, minerale și energie. Iată de ce este bine să consumi și fructe uscate.

Proprietățile fructelor sunt adesea puse în pericol de adaosul de zahăr, deloc prietenos cu sănătatea ta. Motiv pentru care atunci când vrei să consumi fructe uscate trebuie să citești cu atenție pe ambalajul lor
În plus, trebuie precizat și faptul că fructele uscate au o valoare energetică mult mai mare decât cea a fructelor proaspete. Din pacate, s-a observat că pentru mai buna lor păstrare fructele uscate conțin sulfiți, care în timp pot perturba grav mai ales  funcționarea normală a aparatului digestiv.

Stafidele, o altă formă a strugurilor

Având un conținut de aproximativ 70% fructoză pură, stafidele sunt considerate ca fiind o sursă ideală de fibre, antioxidanți, vitamine, dar și minerale,fier, potasiu și calciu.

Deci, iată cum un fruct atât de mic oferă o doză atât de mare de sănătate și vitalitate.

Stafidele consumate cu regularitate te vor ajuta să menții masa osoasă sănătoasă, să eviți anemia și mai ales constipația.

Prunele, sursă de vitamine

Uscarea fructelor te ajută să te bucuri de ele pe tot parcusrul anului. La fel se întâmplă și în cazul prunelor. Acestea au capacitatea de a stimula tranzitul intestinal și de a facilita procesul de slăbire.

Află pe Clicksanatate.ro care dintre fructele uscate combate constipația!

Remediu cu piper pentru stimularea creșterii părului
Întrebuințări mai puțin știute ale lămâilor

 

Loading...
 
 

Citește și

  • tort ness fructe uscate reteta

    Nucile, de care ai nevoie pentru acest tort cu ness şi fructe uscate, au numeroase efecte benefice asupra sănătăţii. 7-8 nuci pe zi previn stările depresive graţie conţinutului bogat de magneziu, scad colesterolul total şi glicemia. De aceea sunt indicate în alimentaţia diabeticilor, întăresc sistemul imunitar, menţin elasticitatea vaselor de sânge şi previn bolile de inimă.

  • Ţi-e poftă de dulce? Îţi propunem o soluţie naturală şi sănătoasă. Mănâncă fructe uscate.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 512262380


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1