Cât de repede pătrunde noul coronavirus în plămânii unui bărbat de 50 de ani. Medic: ”Distrugerea se poate vedea cu uşurinţă!”

plamani.jpg

Cât de repede pătrunde noul coronavirus în plămânii unui bărbat de 50 de ani. Medic: ”Distrugerea se poate vedea cu uşurinţă!”
Sursa foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Noul coronavirus a infectat, la nivel mondial, mai bine de 700.000 de persoane, iar acest număr este în creştere. Între timp, experţii din toate colţurile lumii încearcă să găsească un tratament pentru această infecţie, iar realitatea virtuală a dezvăluit cum sunt afectaţi plămânii unui pacient de 50 de ani.

Cu ajutor unui imagini 3D la 360 ​​de grade,se poate urmări distrugerea graduală şi rapidă a plămânilor bărbatului, scrie Daily Mail.

Coronavirus se răspândeşte atat de rapid în plămânii pacientului, provocând daune pe scară largă şi cu potenţial pe termen lung.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Ai un nativ Taur în viaţa ta? Iată ce trebuie să ştii despre această zodie: Orgoliul, principalul lui defect
Reţeta de gogoşi fără drojdie. Rapidă, şi cu rezultate uimitoare!

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a revizuit, miercuri, în creştere numărul persoanelor decedate, după ce au fost infectate cu coronavirusul MERS, transmite Mediafax. Mai exact, organizaţia a anunţat patru noi cazuri de deces înregistrate în Arabia Saudită şi unul în Franţa, relatează AFP.

  • Chinezii sunt în alertă din cauza coronavirusului care aduce moartea

    Este alertă în lume după ce coronavirusul misterios din China a ucis șase oameni. Epidemia de pneumonie provocată de virusul ucigaș din Asia s-a extins în mai multe orașe, înclusiv în capitala chineză. Specialiștii au descoperit că virusul se transmite de la om la om și sunt temeri că poate ajunge pe tot globul. Autoritățile din România spun au informat spitalele cu privire la acest coronavirus.

  • Supa de liliac arată grotesc

    Cercetătorii chinezi au ajuns la concluzia că sursa infecţiei cu coronavirus sunt şerpii şi supa de liliac. Virusul ucigaş care a infectat peste 571 de oameni în întreaga lume şi a omorât 17 ar fi o combinaţie între un virus care afectează liliecii şi un altul total necunoscut.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5