Cât de bune sunt murăturile pentru sănătate

borcane_muraturi.jpg

muraturi, alzheimer, digestie usoara, boli nervoase, beneficii muraturi
Murăturile pot preveni Alzheimer, Parkinson şi bolile nervoase degenerative.
www.clicksanatate.ro

Borcanele cu murături nu ar trebui să ne lipsească din cămară. Și asta nu numai pentru că ține de tradiția noastră culinară ca la fiecare început de toamnă să punem la saramură sau în oțet legume (chiar și fructe – precum pepene), dar și pentru că murăturile ne ajută să ne păstrăm sănătatea.

Castraveții murați

În primul rând, este bine de știut că, aceste legume (murate) previn cancerul de colon. Totodată, castraveții murați sunt recomandați în dietele de slăbire. Dacă îi vei introduce în alimentație, în scurt timp vei observa că îți trebuie un număr mai mic la haine.

Pe de altă parte, murăturile de acest tip îți întăresc sistemul imunitar și, astfel, răcelile, dar și infecțiile respiratorii, nu se vor apropia de tine. Un alt aspect important este și faptul că vederea poate fi îmbunătățită dacă obișnuiești să mănânci castraveți murați.

Varza murată

Și acestă murătură este bună pentru păstrarea sănătății. Ea conține din plin vitamina C. Te protejează de viroze și infecții respiratorii. În plus, și consumul de varză murată scade riscul îmbolnăvirii de cancer de pancreas. De asemenea, varza murată este un remediu naturist grozav în caz de ulcer.

Conopida murată

Această murătură are proprietăți extraordinare pentru organism. Trebuie specificat faptul că poate preveni Alzheimer, Parkinson și multe alte boli nervoase degenerative.

Află pe clicksanatate.ro ce alte murături sunt benefice pentru sănătate!

Dieta delicioasă de slăbit cu morcovi şi castraveţi muraţi

Știi cum să faci pace în cuplu?

Loading...

Citește și

  • Pe lângă gustul bun pe care-l au, murăturile au şi efecte benefice asupra organismului, spun cercetătorii.

  • morcovi, muratura, dieta, slab, clicksanatate.ro

    Orice cămară se umple toamna cu bunătăţi: dulceţuri, compoturi, dar mai ales murături. Castraveţi, gogoşari, varză sau gogonele, puse la murat, dau un plus de vitamine organismului, dar sunt bune şi ca terapie pentru anumite afecţiuni medicale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1