„Am făcut vaccinul anti-COVID-19!” Un britanic vaccinat în luna mai şi-a făcut publică povestea. Ce efecte secundare a suportat?

injectie.jpg

Jack Sommers susține că injecţia în sine (singura doză primită) n-a durut
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Odată cu aprobarea vaccinului Pfizer şi începerea distribuirii acestuia în Marea Britanie încă de săptămâna viitoare, întregul mapamond aşteaptă cu nerăbdare revenirea la viaţa noastră normală de dinainte de pandemie. În spaţiul public, însă, există numeroase discuţii despre acest subiect delicat, care a împărţit populaţia planetei în adepţi ai noului produs şi critici ai acestuia.

În asemenea context, The Independent a publicat, la finele lunii noiembrie, un articol despre Jack Sommers, un britanic care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus în luna mai şi a acceptat să-şi spună apoi povestea. La acea vreme, vaccinul era în primele sale teste, domnul Sommers numărându-se printre primii voluntari care s-au vaccinat în Marea Britanie.

Jack Sommers a ţinut să spună lumii întregi la ce să ne aşteptăm după ce ne vaccinăm anti-COVID-19. Care a fost efectul secundar cel mai pregnant al vaccinului?

Printre primii voluntari

Universitatea Oxford a anunţat că vaccinul lor are o eficienţă de 70%. Nu este la fel de ridicată ca cea de la Pfizer şi Moderna, dar are avantajul că este mai ieftin decât acestea şi mai uşor de transportat şi depozitat. Iar Jack Sommers s-a numărat printre primii voluntari, care au făcut vaccinul care se afla încă în teste.

Citește aici cu cât a fost plătit să fie cobai uman și ce efecte are vaccinul anti-COVID-19.

Loading...
 
 

Citește și

  • coronavirus 2020 china bilant morti

    Frica de coronavirus i-a făcut pe români să caute informații de pe orice sursă. Din păcate, au apărut peste noapte tot felul de sfaturi venite de la așa-zișii specialiști care sunt de fapt doar metode de a aduce panică în rândul oamenilor. Autoritățile au pus la dispoziția celor care vor să afle despre prevenirea îmbolnăvirii, un număr special TELVERDE, 0800800358. Însă acesta nu este număr de urgență.

  • Mai e o săptămână până când medicii vor da startul la vaccinarea împotriva gripei de sezon, aceasta fiind perioada propice pentru imunizare. Ce ne facem însă, că pe rafturile farmaciilor cam bate vântul? Există doar un singur tip de vaccin antigripal şi acela e cam scump.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1