Alina, medic rezident la Iaşi: “Vă rog să aveţi grijă de voi, vă iubesc mult!”

alina_medic_rezident.jpg

Alina, medic rezident din Iași, oferă ajutor colegilor din Suceava
clicksanatate.ro

Ministerul Afacerilor de Interne a dedicat astăzi, pe o reţea de socializare, o postare emoţionantă Alinei, un medic rezident de la Iaşi, care şi-a lăsat familia şi a plecat într-ajutorul echipei medicale de la Suceava, greu încercată de virusul necruţător.

În seara zilei de 23 martie, notează Ministerul Afacerilor de Interne, “Alina, medic rezident în Iaşi, era acasă, împreună cu soţul şi fetiţa ei de 3 ani şi jumătate. Tocmai ieşise din gardă, dar încă mai avea energie să se joace cu copilul. La un moment dat a primit un mesaj pe telefon: <<În judeţul Suceava sunt probleme mari! E nevoie urgent de personal medical, medici, asistente!..>> Alina, născută în Suceava, şi-a privit copilul apoi i-a spus soţului E nevoie urgentă de medici în judeţul meu, în Suceava. Plec acolo, nu pot să-mi las sucevenii la greu!”.

Familia a rugat-o să aibă grijă de ea şi a asigurat-o că o aşteaptă acasă.

“În jumătate de oră, Alina era deja pe drum. Ştia că în seara aceea nu putea să intre în serviciu pentru că nu trecuseră 12 ore de la ultima tură, dar a doua zi la prima oră era la spitalul din Rădăuţi. Timp de trei zile a primit şi asistat persoane cu simptome de infecţie cu Covid-19. La un moment dat, ea însăşi a prezentat simptome specifice.

 

Citește continuarea aici

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1