Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână

alimentul_minune_ce_reduce_riscul_de_cancer_consuma-l_crud_de_doua_ori_pe_saptamana.jpg

Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână
Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână

Cercetătorii chinezi au descoperit însă o modalitate simplă şi eficientă prin care poate fi prevenit cancerul de plămâni.

Alimentul ce reduce riscul de cancer

Potrivit oamenilor de ştiinţă de la Centrul pentru Prevenţie şi Control Jiangsu, consumarea usturoiului crud de două ori pe săptămână scade cu 44% riscul cancerului pulmonar. 

Fumatul este cauza principală a acestui tip de cancer. Cercetările arată că riscul ca un fumător să dezvolte cancer pulmonar este redus cu 30% dacă introduce usturoiul în alimentaţia sa. 

Potrivit studiului la care au participat 1.424 de pacienţi cu cancer de plămâni cu 4.500 de adulţi sănătoşi, cei care au mâncat usturoi crud de cel puţin două ori pe săptămână erau mai puţin predispuşi să dezvolte cancer de plămâni, chiar dacă fumau.

Află pe clickpentrufemei.ro cum consumi usturoiul corect!

Beneficiile uluitoare are sucului de pătrunjel

”Depresia duce la cancer. Carnea scurtează viaţa” - Ce sfaturi îţi oferă Prof. Dr. Leon Dănăilă

Loading...
 
 

Citește și

  • Reţeta minune, despre care cunoscuta femeie de afaceri susţine că a vindecat-o de cancer şi care a determinat numeroşi bolnavi să abandoneze tratamentul clasic în favoarea celui naturist, este criticată acerb de către specialişti.

  • sani femeie

    Numeroase studii au demonstrat că melatonina este un antioxidant de două ori mai puternic decât vitaminele C, E şi decât betacarotenul. Mai mult, specialiştii precizează că melatonina este singurul antioxidant care, după ce ajunge în sânge, este transportat în celulele întregului corp.

  • Știți că melatonina este hormonul tinereții ? Cunoscută şi sub numele de hormonul tinereţii, melatonina încetineşte procesul de îmbătrânire. În acelaşi timp, concluziile unor studii arată că, mai bine de 100 de boli grave, degenerative, sunt asociate cu scăderea capacităţii antioxidante a organismului. Printre acestea se numără: artroza, cataracta, degenerescenţa maculară şi boala Parkinon.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1