Află care sunt cele mai sigure metode de contracepție!

prezervative.jpg

metode contraceptie siguranta sfaturi prezervativ
Prezervativul este o metodă simplă, iar riscul de infectare cu o boală cu transmitere sexuală este redus
clicksanatate.ro

Femeile au la dispoziție mai multe metode contraceptive eficiente, care oferă protecție împotriva sarcinilor nedorite, însă niciuna dintre metodele de contracepție pentru femei nu asigură o protecție 100%.

Prezervativul este folosit de cele mai multe cupluri drept metodă de contracepție, cu toate că există și alte metode eficiente care oferă protecție împotriva sarcinilor nedorite.

Studii recente au arătat că folosirea anticoncepționalelor de către femei începând cu vârste tot mai fragede poate avea repercusiuni grave asupra sănătății femeii. Riscul de cancer la sân sau cancer ovarian este mult mai des întâlnit în cazul femeilor care au folosit metode de contracepție sub formă de pilule pe o perioadă îndelungată. Celelalte metode, precum steriletul sau injecțiile hormonale, nu sunt metode prea îndrăgite în rândul femeilor.

Iată, așadar, care sunt cele mai sigure metode de contracepție atât pentru femei cât și pentru bărbați!

Cele mai sigure metode de contracepție - steriletul

Steriletul este un dispozitiv de dimensiuni mici, de cupru sau pe bază de hormoni. Are un procent de protecție de 99% și este util și pentru că diminuează crampele menstruale și nu determină creșteri în greutate.

Descoperă pe clicksanatate.ro care sunt cele mai sigure metode contraceptive

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1