Aceste tipuri de cancer recidivează cel mai des

celule_cancer_click.jpg

cancer tumoare pancreas san afectiune
Cancerul mamar este însoțit foarte rar de durere.
www.clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Tumorile, indiferent de tipul lor, recidivează în funcție de mai mulți factori, cum ar dimensiunea și localizarea cancerului. Totuși, sunt câteva forme care reapar şi se răspândesc extrem de rapid.

Trebuie să ştii că unele au o viteză foarte mare de răspândire şi, dacă nu sunt depistate la timp şi tratate, sunt fatale.

Cancerul pulmonar, pe primul loc

Pe lista neagră cu tumori greu de vindecat, care se întinde cu o viteză uluitoare, este cancerul pulmonar. Din păcate, boala este detectată cel mai frecvent când este în stadii avansate. În cele mai multe cazuri, pacienţii diagnosticaţi cu acest tip de cancer află şi de prezenţa metastazelor. Plămânii depind de vasele sangvine și de cele limfatice şi de aceea este accelerată viteza de răspândire.

Cancerul de sân, şi el foarte periculos

În fiecare an, la noi, sunt depistate câteva zeci de mii de femei care prezintă cancer de sân. De ce apare această tumoare? Din fişele medicale, bazate pe investigaţii amănunţite, cele mai multe tumori mamare sunt declanşate de expunerea la estrogeni (apariția ciclului menstrual la o vârstă mai mică și intrarea la menopauză mai târziu expun corpul la estrogeni pe o perioadă mare), obezitatea, consumul de alcool și tratamentele de substituție hormonală, iar aici întră şi pilulele contraceptive.

Află ce tipuri de cancer recidivează cel mai des pe clickpentrufemei.ro. 

 

6 semne care ar putea anunța un cancer
Această plantă ucide 86% din celulele canceroase!

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5