Aceste simptome anunță problemele incipiente ale fierei!

criza_de_bila.jpg

bila, criza de bila, fiere, probleme biliare
Femeile sunt mai expuse la apariţia pietrelor biliare deoarece se confruntă adesea cu probleme hormonale.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Deși este un organ mic, in formă de pară și aparent banal, fierea (bila) împarte spațiul din cavitatea abdominală cu ficatul și pancreasul, având ca sarcină depozitarea bilei și eliberarea ei treptată în organism pentru a facilita procesul de digerare a grăsimilor.

Organismul uman este extrem de complex și de greu de descifrat uneori. Astfel că un organ atât de mic cum este fierea, atunci când activitatea sa este dată peste cap poate perturba întregul organism.

Aceste modificări ce apar la nivelul ei se petrece de cele mai multe ori prin formarea de pietre biliare, iar o alimentație bogată în grăsimi, consumul exagerat de alcool  contribuie din plin la perturbarea activității sale.

Cu cât este mai mare cantitatea de grăsimi în organism cu atât mai mari sunt șansele pentru a se forma cristale ce ulterior se pot transforma în pietre.

Când apar pietrele biliare?

De obicei, femeile sunt mult mai expuse la apariția pietrelor biliare, deoarece ele se confruntă adesea cu probleme hormonale ce predispun la fluctuații de greutate, dar și din cauza administrării diferitelor metode contraceptive. Fluctuațiile hormonilor sexuali pot declanșa adesea o creștere a producției de calculi biliari.

Află pe Clicksanatate.ro ce semne dau afecțiunile biliare!

Semințe care te ajută să dormi mai bine

Această plantă îți curăță sângele de toxine!

Loading...
 
 

Citește și

  • remedii naturiste crize fiere sfaturi

    Alimentaţia nesănătoasă, oboseala şi stresul se numără printre principalii „vinovaţi” pentru problemele cu fierea. Află din rândurile următoare care sunt acele remedii naturiste pentru fierere si care te ajută la tratarea acestor neplăceri.

  • criza de bila regim afectiune leacuri naturiste

    Cele mai întâlnite cauze care provoacă neplăcutele crize biliare sunt stresul, oboseala și mesele copioase cu prăjeli şi tocături. În majoritatea cazurilor, dacă asociezi oboseala cu mâncarea grea te poti confrunta cu o criză neplăcută și destul de dureroasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1