5 reguli obligatorii pentru a-ţi proteja familia de coronavirus. Medic: "Nu lăsaţi copiii în grijă la bunici"

coronavirus_1.jpg

5 reguli obligatorii pentru a-ţi proteja familia de coronavirus. Medic: "Nu lăsaţi copiii în grijă la bunici"
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

În plină pandemie de coronavirus, din toate direcţiile vin recomandări menite să stopeze răspândirea Covid-19. Ce este de făcut pentru a preveni infectarea, cum ne ţinem departe de îmbolnăvire şi mai ales cum ne protejăm familia? Spălatul pe mâini şi igiena sunt esenţiale în această perioadă, spun medicii.

Găseşti, mai jos, câteva recomandări importante pentru a te feri pe tine şi familia ta de eventuale neplăceri provocate de acest nou tip de virus, care a făcut deja ravagii în lume.

Nu lăsaţi copiii în grijă la bunici

1. Nu ne vizitam bunicii, nu le cerem să aibă grijă de copii in perioada aceasta decât dacă nimeni altcineva nu mai intră şi nu mai iese din casă. Conform celor mai noi studii, copiii transmit boala mai ales înainte cu o zi de apariţia simptomelor, ceea ce înseamnă că o vizită la bunici, chiar dacă cel mic nu dă nici cel mai mic semn de boală, îi pune pe vârstnici în pericol.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Atenţie! Această grupă de sânge este predispusă la infecţia cu noul coronavirus
Cum s-a vindecat o tânără de 33 de ani de coronavirus, la Spitalul Babeş din Timişoara: ”Iniţial a fost un şoc!”

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) este în alertă, după ce doi membri ai personalului medical saudit au fost infectaţi cu noul coronavirus înrudit cu SRAS. Cel mai grav e că cei doi au luat virusul de la pacienţi, potrivit Mediafax.

  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a revizuit, miercuri, în creştere numărul persoanelor decedate, după ce au fost infectate cu coronavirusul MERS, transmite Mediafax. Mai exact, organizaţia a anunţat patru noi cazuri de deces înregistrate în Arabia Saudită şi unul în Franţa, relatează AFP.

  • Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a lansat, marți, o atenționare de călătorie în provincia Hubei, Wuhan, din China, unde există un focar de pneumonie virală cauzată de coronavirus. Autoritățile române recomandă să evitarea deplasărillor în această zonă.