Plante pentru un somn odihnitor

plante_somn_bun.jpg

plante somn odihnitor levantica aloe vera iasomie
Sunt perioade în care orice-ai face ajungi să adormi târziu de fiecare dată, însă anumite plante așezate strategic în dormitor pot ajuta organismul șă aibă parte de un somn odihnitor și să se refacă.
www.clickpentrufemei.ro

Stilul de viață agitat, grijile, stresul și alimentația își pot pune amprenta asupra calității somnului, atât de important pentru refacerea organismului. Pentru a reuși să te odihnești, îți poți pune în dormitor plante care te ajută să dormi.

Iasomia

Mirosul său delicat are un efect de relaxare asupra corpului și a minții, care te va ajuta să dormi precum un bebeluș. Potrivit studiilor, s-a constatat că reduce nivelul anxietății și sporește chiar și activitatea din timpul zilei.

Levănțica

Te încântă cu mirosul ei minunat, reducând în același timp nivelul stresului și al anxietății. Încetinește ritmul cardiac și îmbunătățește calitatea somnului. Îți poți umple o pernă sau un săculeț cu levănțică uscată sau poți folosi chiar și uleiul de levănțică, care difuzat în cameră te va ajuta să ai un somn odihnitor pe timpul nopții.

Descoperă care sunt plantele care te ajută să ai un somn odihnitor pe clickpentrufemei.ro

 

Cum învinge iedera orice tip de tuse

Ce poți trata cu levănțică

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1