Noul iPhone din 2020, lansat fără cele mai importante accesorii. La ce a renunțat Apple și de ce

iphone-apple.jpg

Femeie care butoneaza un iPhone
Noul iPhone care va fi lansat în 2020 de compania Apple s-ar putea numi IPhone 12
Citeste tot despre: 

Noul iPhone care va fi lansat în 2020 vine fără două dintre cele mai importante accesorii care se află în cutia oricărui telefon mobil. Se pare că Apple a luat această decizie din cauza lipsurilor financiare, pentru a reduce cheltuielile și pentru a încuraja achiziţionarea separată a acestora.

Analistul Ming-chi Kuo este convins că anul acesta din cutia cu care va fi livrat noul iPhone vor lipsi două piese importante, care au însoţit mereu smartphone-urile Apple până acum, transmite news.ro.

Noul iPhone din 2020 vine fără accesorii: căști și adaptor pentru încărcare

Compania americană nu va mai include în pachet căştile EarPods. Este o decizie strategică din partea Apple, care încearcă astfel să crească vânzările de AirPods, sperând că utilizatorii se vor îndrepta către unul din modelele de căşti fără fir ale companiei. De asemenea, iPhone-urile de anul acesta nu vor veni împreună cu adaptorul necesar încărcării, ca până acum, ci doar cu cablul pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a alimenta telefonul de la un PC sau o priză cu USB. Ori pot cumpăra separat un încărcător, adăugând alţi bani la preţul de achiziţie al smartphone-ului. La fel ca în cazul căştilor, Apple îşi poate rotunji veniturile prin vânzarea separată a încărcătoarelor.

Apple ar putea reduce costurile de livrare

Însă, mai există un avantaj. Prin eliminarea celor două accesorii, pachetul va deveni mai mic şi mai uşor, iar în acelaşi transport vor avea loc mai multe telefoane. Astfel, Apple poate reduce costurile de livrare pentru noile iPhone-uri.

Conform analistului chinez, noul iPhone din 2020 va fi lansat fără cele mai importante accesorii și din cauza creșterii costurilor de producţie generată de trecerea la 5G. iPhone-urile de anul acesta vor şi primele cu noul standard.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1