Party pe iahtul lui Wozniacki! Serena Williams a venit cu fetiţa de un an

caro.jpg

Caroline Wozniacki, pe plajă alături de porcii sălbatici din Bahamas
Citeste tot despre: 

Tenismena daneză şi-a organizat petrecerea burlăciţelor pe o insulă din Bahamas, alături de Serena Williams

Peste câteva luni, Caroline Wozniacki urmează să se mărite cu fostul baschetbalist american David Lee, cei doi logodindu-se în decembrie 2017. Detaliile nunţii n-au fost încă anunţate, însă „Caro” a început pregătirile cu un party de vis.

Finalul săptămânii trecute a fost folosit de jucătoarea daneză de 28 de ani pentru a se distra cu cele mai bune prietene la tradiţionala petrecere a burlăciţelor. Caroline s-a mobilizat ca la carte pentru acest eveniment special, fiecare invitată primind în dar brăţări şi jachete personalizate, precum şi câte un costum de baie. Burlăciţele şi-au făcut de cap în special pe iahtul lui Wozniacki (cunoscut sub denumirea de Caro's Crew), dar şi pe plajele însorite din Bahamas, alături de porcii sălbatici care au devenit atracţie turistică în arhipelagul din Oceanul Atlantic.

Printre invitate s-a numărat şi Serena Williams, colega de breaslă a danezei din circuitul WTA. Pe tot parcursul petrecerii, celebra jucătoare de tenis în vârstă de 37 de ani a avut-o alături şi pe fetiţa ei, micuţa de numai un an şi jumătate Alexis Olympia. „Nu mă întrebaţi de ce am luat-o cu mine. Nu pot să stau o zi fără ea. În plus, tatăl ei era ocupat”, s-a justificat Serena. După această petrecere de pomină, Caroline Wozniacki şi Serena Williams se vor întoarce pe terenul de tenis, cele două rivale ale Simonei Halep pregătindu-se de startul sezonului pe zgură, care va culmina cu turneul de la Roland-Garros.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1