Icardi a dat recital în Inter - Milan! Cum l-a felicitat frumoasa sa soţie

Ultima actualizare:

    Wanda şi Mauro Icardi
Wanda şi Mauro Icardi

Argentinianul Mauro Icardi a fost eroul derby-ului dintre Inter Milano şi AC Milan, desfăşurat duminică seară şi încheiat cu victoria la limită (3-2) a gazdelor.

Atacantul de 24 de ani a dat toate cele trei goluri ale lui Inter, reuşita decisivă fiind semnată din penalty, în minutul 90. Pentru Icardi, a fost o performanţă incredibilă, el alegând să se bucure aşa cum a făcut-o recent şi Leo Messi, arătând tricoul de joc fanilor.


    Mauro Icardi
Mauro Icardi

Evident, au curs mesajele de felicitare pe adresa lui Mauro Icardi, dar cele mai "dulci" au venit de la Wanda Nara, modelul argentinian cu care fotbalistul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Dacă Icardi s-a dezlănţuit pe teren, Wanda a făcut-o pe Twitter. "Goleador argentino" şi "Patronul Italiei, patronul lumii" au fost doar două dintre postările blondei de 30 de ani.

Începutul relaţiei dintre Mauro şi Wanda a fost unul zbuciumat. În 2013, tânăra era căsătorită cu un alt fotbalist, Maxi Lopez, pe care l-a înşelat cu Icardi. Bineînţeles, a urmat divorţul Wandei de Maxi Lopez şi apoi nunta cu Icardi. De-atunci, Wanda şi Mauro formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din fotbalul italian.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net