Cum arată românca selectată la castingul Sports Illustrated Swimsuit 2017!

Ultima actualizare:

    Elena Matei
Elena Matei

Românca Elena Matei se află în cursa pentru ediţia dedicată costumelor de baie a celebrei reviste Sports Illustrated 2017.

Ea a fost selectată pentru acest prestigios concurs, având şanse mari să fie anunţată în curând printre fericitele câştigătoare. Modelul din România are un portofoliu bogat în industria fashion internaţională, Elena Matei colaborând până acum cu cele mai prestigioase publicaţii din întreaga lumea. Printre acestea se numără Marie Claire America, Elle Magazine, Beau Monde Rumours, Glamour.

De asemenea, românca a lucrat si cu cei mai renumiţi fotografi din lume. Alexei Hay, Russell James, Alessandra Fiorini, Patric Shaw, Gavin O'neil sunt nume sonore din industria fashion care i-au oferit blondei sedinţe foto de zile mari.

"Faptul că am fost selectată la castingul pentru Sports Illustrated este un lucru excepţional si un pas către bine în cariera mea ca model. Sports Illustrated este o revistă foarte importantă care contează enorm în cariera unui model. Sunt foarte fericită că am avut ocazia să fiu chemată pentru casting si sper să colaborăm pe viitor", a declarat românca.

Elena este pasionată de sport si e fan al echipei de fotbal Real Madrid.

În prezent românca este model al agenţiilor Elite New York si Women Milano, la cea din urmă fiind colegă cu Alice Peneacă, soţia regizorului român Bobby Păunescu.


    Elena Matei
Elena Matei


    Elena Matei
Elena Matei


    Elena Matei
Elena Matei


    Elena Matei
Elena Matei
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net