Ce frumoasă e Elina Svitolina! Unde și-a serbat ziua de naștere

elina-svitolina.png

elina svitolina poza sexy
Elina Svitolina a admirat de pe terasa unui hotel din Miami răsăritul soarelui
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Elina Svitolina a trecut rapid peste dezamăgirea produsă de eliminarea în cel de-al patrulea tur de la US Open și se bucură de timpul liber pentru a se simți bine cu ocazia zilei sale de naștere.

Ucraineanca, în vârstă de 24 de ani, ocupă locul 7 în clasamentul WTA și este un oponent redutabil. După US Open, Svitolina și-a luat o scurtă vacanță pentru a se detașa de stresul competițional și și-a delectat fanii cu câteva imagini din vacanță. 

 

elina-svitolina-1.png

elina svitolina poze sexy
Elina Svitolina are o mulțime de admiratori pe Instagram
Foto: Instagram

De ziua ei, Elina s-a relaxat pe terasa unui hotel luxos din Miami, Florida, admirând răsăritul soarelui. 

Svitolina a pozat și într-o revistă pentru adulți

Ucraineanca Elina Svitolina a acceptat anul trecut oferta unei reviste pentru adulţi şi a pozat ân ipostaze care mai de care mai provocatoare. Ea s-a aflat la prima experienţă de acest gen, dar nu s-a descurcat deloc rău.

elina-svitolina-2.png

elina svitolina ocupă o poziție de top în clasamentul wta
Elina Svitolina este noul sex-simbol al WTA-ului
Foto: Getty Images

A fost personajul principal al numărului din luna decembrie a revistei ucrainene XXL, al cărei nume vorbeşte de la sine despre profilul publicaţiei.

A ajutat-o pe Mihaela Buzărnescu

Elina Svitolina a fost prima persoană care a venit lângă Mihaela Buzărnescu după oribila accidentare suferită de româncă la Montreal și i-a acuzat şi pe organizatori pentru întârzierea cu care au intervenit. 

mihaela-buzarnescu-accidentare.jpg

Elina Svitolina a fost prima care a venit lângă Mihaela Buzărnescu după accidentare
Elina Svitolina a fost prima care a venit lângă Mihaela Buzărnescu după accidentare

"Am văzut imediat că este foarte, foarte serios. Nu puteam face nimic, eu sau arbitrul de scaun. Mi s-a părut că au trecut ani până a ajuns cineva. Glezna se umfla din ce în ce mai mult, la fiecare secundă. Este greu să vezi. Este greu să treci prin ce a trecut ea, cu siguranţă. Este senzaţia cea mai rea pentru orice sportiv să se accidenteze atât de rău. Îi este greu fizioterapeutului să ajungă mai repede, dar cred că ar trebui să avem câţiva oameni cu calificare medicală tot timpul la teren pentru că eu sau arbitrul de scaun nu ştim ce să facem în astfel de situaţii, când accidentările sunt atât de serioase ca asta. Când mai e şi sânge... Mi s-a făcut pielea de găină. De exemplu, dacă face cineva un atac de cord. Trebuie să acţionezi în următorul minut, nu cum a fost, cinci, şase minute le-a luat să ajungă", a declarat Svitolina, potrivit cbc.ca.

Loading...

Citește și