Cătălina Ponor a tăiat răsuflarea fanilor cu pozele sexy din Grecia

catalina_ponor_gimnastica_myconos.jpg

Catalina Ponor face gimnastică și în vacanță
Catalina Ponor face gimnastică și în vacanță
FOTO: Instagram

Cătălina Ponor s-a retras de un an din gimnastică, dar demonstrează că ar putea concura oricând cu succes în concursurile internționale. Ea a făcut o demonstrație chiar în vacanță, chiar dacă pe aparate improvizate.

Aflată într-o vacanță de vis în Mykonos (Grecia), Cătălina Ponor a făcut o demonstrație de virtuozitate pentru fanii ei. Ea a executat un stând pe mâini cu șpagat pe o ”bârnă” improvizată. Era, de fapt, bordura de piatră a spațiului de promenadă din insulă. Fanilor le-a stat însă inima când Cătălina a recunoscut, într-o discuție purtată pe Instagram cu Daniela Silivaș, că ”bârna” era la 36 de metri înălțime!

Cătălina Ponor e triplă campioană olimpică

Pentru Cătălina Ponor, Grecia reprezintă un loc de vis de care s-a îndrăgostit încă de când era o adolescentă de 17 ani. Atunci, în 2004, ea a cucerit trei medalii de aur la Jocurile Olimpice, intrând abrupt, dar definitiv, în istoria gimnasticii mondiale și a sportului românesc. Ulterior, palmaresul ei s-a îmbogățit cu alte medalii olimpice, mondiale sau titluri europene, dar Grecia a rămas marea ei dragoste.

Iar acum, în această vacanță, ea s-a bucurat din plin de mare și soare, fotografiile de la plajă postate pe Instastory făcând cu adevărat furori.

catalina_ponor_vacanta_grecia_sexy.jpg

Cătălina Ponor se bucură de soare și mare în Grecia
Cătălina Ponor se bucură de soare și mare în Grecia
FOTO: Instagram

catalina_ponor.jpg

Cătălina Ponor, una dintre cele mai sexy campioane olimpice ale României
Cătălina Ponor, una dintre cele mai sexy campioane olimpice ale României
FOTO: Instagram
Loading...

Citește și

  • Tripla campioană olimpică e nonconformistă şi nu ratează nici o ocazie de a ieşi în evidenţă prin ţinută în cercul său de prieteni.

  • Anul trecut, în iunie, după ce a absolvit Facultatea de Sport de la Constanţa, Cătălina Ponor a plecat în SUA pentru a antrena fetiţele de la Dynamic Gymnastics, şcoala fostei gimnaste Teodora Ungureanu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1