Ana Ivanovic, superbă şi-n biserică

nunta_ana_ivanovic_bastian_1.jpg

nunta_ana_ivanovic_bastian
Ana şi Bastian au spus "Da" şi-n faţa preotului
foto: splash news

Fotbalistul german Bastian Schweinsteiger şi jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovic, fostă numărul 1 mondial, s-au căsătorit civil marţi, iar ieri, tot la Veneţia au efectuat cununia religioasă.

Nunta anului în sport a avut loc la Veneţia. Cei doi miri au sosit cu o barcă în locul în care au semnat actele prin care s-a legalizat relaţia, ieri unindu-şi destinele religios.

La eveniment au participat 120 de invitaţi, printre aceştia fiind numeroşi tenismeni celebri sau fotbalişti. Ana Ivanovici, considerată cea mai frumoasă tenismenă din lume, a atras din nou toate privirile purtând o superbă rochie albă.

nunta_ana_ivanovic_bastian_2.jpg

nunta_ana_ivanovic_bastian
Ana şi Bastian
foto: splash news

nunta_ana_ivanovic_bastian_4.jpg

nunta_ana_ivanovic_bastian
Mirii au radiat de fericire
foto: splash news

nunta_ana_ivanovic_bastian.jpg

nunta_ana_ivanovic_bastian
Ana Ivanovic, jumătatea lui Bastian Schweinsteiger
foto: splash news
Loading...

Citește și

  • ana ivanovic nunta casatorie schweinsteiger

    După o relaţie de aproape doi ani, fotbalistul Bastian Schweinsteiger (31 de ani) şi frumoasa tenismenă Ana Ivanovic (28 de ani) se vor căsători astăzi, detaliile nunţii fiind ascunse deocamdată publicului larg.

  • Viaţa amoroasă a Anei Ivanovic este din nou pe prima pagină a ziarelor. Zvonurile spun că sârboaca s-a despărţit de prietenul ei, jucătorul de golf australian Adam Scott după un an şi jumătate de relaţie. Poate fi acesta motivul pentru care joacă acum mai bine tenis?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1