Top 5 criterii pentru a îți alege casa de pariuri online!

Ultima actualizare:

Atunci când ești pasionat de meciurile sportive și de pariurile online în aceeași măsură, strategia pentru a obține un câștig exercitându-ți pasiunile ar trebui să fie destul de importantă. Diversele platforme pe care le-ai accesat nu au fost pe măsura așteptărilor din punct de vedere al obținerii informațiilor sau al promoțiilor?

Iată câteva criterii pe care să le aplici atunci când ești în căutarea unei case de pariuri!

1.  Gama variată de sporturi și opțiunile de pariere

Unul dintre criteriile de selecție pe care ar trebui să le iei în considerare este referitor la opțiunile de pariere pe care o anumită platformă ți le poate oferi. Cu cât gama este mai diversificată, cu atât vei avea mai mari șanse de a avea un bilet câștigător. Spre exemplu, pe lângă ofertele de la Betano, această casă de pariuri online îți pune la dispoziție mai multe nișe de interes pe care ai putea să le accesezi, astfel încât să sporești probabilitatea de reușită. Pariurile din sfera de divertisment a reality show-urilor televizate, cele din mediul politic sau chiar cele ce țin de latura jocurilor în rețea (Dota, Counter Strike, League of Legends sau Starcraft2) sunt accesate într-un număr destul de mare de către utilizatorii care sunt pasionați de pariurile sportive.

2.  Transmisiunile live și posibilitatea de a paria în timpul desfășurării unui meci

De asemenea, la fel de importantă este și posibilitatea de a beneficia de transmiterea unui meci în timp real. În acest fel, nu numai că utilizatorul va fi captat de evenimentul în sine, dar îi va fi indus sentimentul de încredere și un nivel de siguranță, atunci când privește un eveniment sportiv în plină desfășurare. Bucurându-te de acest avantaj, promoțiile de la netbet sau oricare altă casă de pariuri pe care o vei alege, vor fi mult mai simplu de obținut, pentru că există posibilitatea de a îți îmbunătăți strategiile de pariere, fiind la curent cu evenimentele desfășurate live. Mai mult decât atât, nu doar experiența parierii va fi mult îmbunătățită, ci și perspectiva asupra lumii sportului.

3.  Multitudinea de oferte în ceea ce privește condițiile pentru rularea și obținerea premiilor

Legat de maniera de a intra în posesia unui câștig, posibilitățile de a rula o sumă sunt extrem de importante. Ideal ar fi ca o casă de pariuri online să ofere șansa de a revendica un anumit premiu oferit sau pe care l-ai acumulat în urma cotelor obținute la pariurile sportive sau de altă natură, cât mai facil, fără să fii restricționat să refolosești un timp îndelungat anumite sume obținute în scopul plasării altor pariuri.  Pentru a îți face o idee despre posibilitățile pe care ți le oferă unele platforme online de pariere, intră în portal și revendică pachetul de bun venit de la Betfair, căutând informații despre cum poți folosi acest avantaj în favoarea ta.

4.  Diversitatea referitoare la alegerea unei modalități de plată

Chiar dacă, în prezent, societatea a evoluat destul de mult și este ușor de realizat anumite tranzacții, tot ar trebui să verifici acest aspect înainte de a lua o decizie. Există case de pariuri, care funcționează doar pe un anumit regim prin care poți să îți alimentezi contul, în timp ce altele prezintă mai multe variante. În funcție de nevoile tale, ghidează-ți aceste alegeri și optează pentru variante de depunere precum: cardul de credit/debit, paysafecard, transfer bancar, skrill, neteller sau altele. Acordă atenție și detaliilor, pentru că fiecare dintre aceste motode vin, de obicei, la pachet cu anumite cerințe pe care va trebui să le îndeplinești, precum adăugarea unei anumite cantități de bani sau disponibilitatea de a fi trasferată aceasta în cont într-un interval de timp mai mult mai mai puțin îndelungat.

5.  Posibilitatea de a accesa platforma respectivă de oriunde

În secolul vitezei, opțiunea de a te bucura de micile plăceri, în acest caz pariurile online, de oriunde de afli și în orice context și situație este din ce în ce mai dezirabilă de către pasionații de astfel de hobby-uri. Atunci când îți alegi o plarformă destinată pariurilor, nu uita să acorzi atenție și acestor specificații. Cele mai multe dintreele au disponibile aplicații pentru diferite tipuri de device-uri, inplusiv pentru telefonul mobil, pentru a fi mult mai ușor de accesat.

Acestea sunt cele mai importante 5 principii pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când ești în căutarea unui site de pariuri.

Pentru tine care dintre acestea sunt mai importante?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net