Sexy Dănănae arbitrează la tuşă

CLIIMA20120110_0105_1.jpg

Gabriela a pozat în poliţistă şi aşteaptă să arbitreze Steaua, echipa vărului lei, Ovidiu
Citeste tot despre: 

Ovidiu nu este singurul nume cunoscut din familia Dănănae. Gabriela, în vârstă de 26 de ani, este verişoara stelistului şi activează tot în fotbal, ca arbitru asistent. Ea şi-a făcut deja debutul în Liga I la 12 decembrie 2011, când a făcut parte din brigada care a condus partida Pandurii Tg. Jiu - Concordia Chiajna.

„M-am apucat de arbitraj datorită pasiunii mele pentru fotbal, am reuşit să fiu pusă pe lista FIFA, e ceea ce îşi doreşte orice arbitru, satisfacţia supremă.

Fiecare arbitru îşi doreşte să aibă cel puţin o finală în palmares. Când m-am apucat de arbitraj, mi-am dorit să fiu cea mai bună.


Nici un meci nu pot spune că a fost dificil pentru mine, dar pot spune că am avut emoţii, constructive, cînd am fost delegată la primul meci internaţional, în septembrie, la un meci interţări, între Austria şi Cehia, la care m-am descurcat foarte bine şi am primit o notă bună", a mărturisit Gabriela Dănănae.

Frumoasa Gabriela Dănănae îi admiră pe rapidistul Ovidiu Herea şi pe internaţionalul francez Yoann Gourcuff, însă îl apreciază foarte mult şi pe Lucian Bute. Conform paginii personale de Facebook, citatul preferat al tinerei arbitre îi aparţine lui Cicero: „Abilităţile naturale fără educaţie au dus la glorie mult mai des decât educaţia fără abilităţi înnăscute". În paralel cu activitatea de arbitru, Gabriela Dănănae a lucrat şi ca prezentatoare TV, la un post din Craiova.

Poate oficia la meciurile lui Ovidiu

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, este extrem de mândru de verişoara lui Ovidiu Dănănae.

„În momentul când am plecat eu de la CCA, FIFA a făcut o anchetă şi arbitrajul feminin românesc era primul din lume. Noi vom încuraja şi această practică, iar Gabriela Dănănae este o tânără de mare perspectivă. Dacă poate să arbitreze meciurile echipei lui Ovidiu Dănănae? Nu vreau să mă gândesc atât de departe. Ea mai are de muncit până să ajungă să arbitreze un meci al Stelei. În momentul în care valoarea şi forma o va impune, nu văd niciun impediment s-o facă, chiar dacă e verişoara lui Dănănae", a spus fostul mare arbitru.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1