Scor de maidan în Liga a II-a. Braşov - Reşiţa s-a încheiat 11-2

fc-brasov.jpg

Ardelenii s-au apropiat de play-off după această victorie clară
Foto Click!

Liga I suferă sever din cauza problemelor financiare, dar măcar drepturile TV ţin totuşi pe linia de plutire primul eşalon. La matineu e însă curată jale. FRF a alcătuit în ultimii ani două serii cu câte 16 sau 14 echipe, dar niciodată n-au terminat sezonul în această formulă.

Multe cluburi au murit pe parcurs şi s-au retras din campionat sau au concediat toţi jucătorii şi au încheiat până la urmă campionatul cu copii şi juniori, făcându-se de râs etapă după etapă. Astfel au apărut dezechilibre mari la unele meciuri şi implicit blaturi şi scoruri de maidan. Azi, în intermediară, a fost o astfel de zi în Liga a II-a, care ne-a propus câteva rezultate incredibile. Cel mai surprinzător dintre toate s-a înregistrat la Braşov, între FC-ul insolvent al lui Ioan Niculae şi Metalul Reşiţa. Oaspeţii au mers la acest meci cu juniorii, după ce jucătorii de la prima echipă au intrat în grevă şi săptămâna trecută au ieşit de pe teren la un meci oficial, în semn de protest faţă de sclavia la care au fost suspuşi în ultimul timp. Iar ce a ieşit a fost un un adevărat masacru. Partida s-a încheiat 11-2, asta după ce până la pauză lucrurile păreau echilibrate şi la cabine s-a intrat doar cu scorul de 3-2. Gazdele au înscris însă de opt ori în a doua parte şi de totul s-a ales praful.

O altă partidă cu final halucinant, dar şi cu participanţi interesanţi, s-a disputat la Berceni. ACS, echipa comunei din sudul Bucureştiului, aflată la primul meci cu fostul rapidist, Marian Rada, ca antrenor, a fost învinsă cu un sec 5-0 de Dunărea Călăraşi, adică nimeni alta decât echipa unde tehnician este fostul internaţional, Ionel Ganea.

Loading...

Citește și

  • Gruparea PSG ar fi dispusă să plătescă 125 de milioane de euro clubului Real Madrid pentru transferul atacantului Cristiano Ronaldo şi să-i achite jucătorului un salariu anual de 19,5 milioane de euro, informează Gazzetta dello Sport, care citează presa engleză.

  • costel galca

    Ex-antrenorii roş-albaştriilor, Gâlcă şi Reghe, ar putea reveni în campionatul intern, primul fiind dorit de Chiajna, iar celălalt autoinvitându-se în Ghencea.

  • Dragoș Grigore s-a luptat în permanență cu atacanții italieni

    Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a epuizat stocul de tricouri de colecţie din partida naţionalei României cu Italia, suma încasată fiind donată pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv.

  • becali borcea

    Iona Becali, fratele său Victor şi fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea au fost azi la DNA pentru noi audieri. Ei sunt acuzaţi că au mituit o judecătoare pentru a le reduce pedepsele. Dar, între cei trei, conform Digi Sport, a izbucnit un conflict violent, ei fiind calmaţi cu greu de către jandarmii care-i păzeau.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1