Scor de maidan în Liga a II-a. Braşov - Reşiţa s-a încheiat 11-2

Ultima actualizare:

    Ardelenii s-au apropiat de play-off după această victorie clarăFoto Click!
Ardelenii s-au apropiat de play-off după această victorie clarăFoto Click!

Liga I suferă sever din cauza problemelor financiare, dar măcar drepturile TV ţin totuşi pe linia de plutire primul eşalon. La matineu e însă curată jale. FRF a alcătuit în ultimii ani două serii cu câte 16 sau 14 echipe, dar niciodată n-au terminat sezonul în această formulă.

Multe cluburi au murit pe parcurs şi s-au retras din campionat sau au concediat toţi jucătorii şi au încheiat până la urmă campionatul cu copii şi juniori, făcându-se de râs etapă după etapă. Astfel au apărut dezechilibre mari la unele meciuri şi implicit blaturi şi scoruri de maidan. Azi, în intermediară, a fost o astfel de zi în Liga a II-a, care ne-a propus câteva rezultate incredibile. Cel mai surprinzător dintre toate s-a înregistrat la Braşov, între FC-ul insolvent al lui Ioan Niculae şi Metalul Reşiţa. Oaspeţii au mers la acest meci cu juniorii, după ce jucătorii de la prima echipă au intrat în grevă şi săptămâna trecută au ieşit de pe teren la un meci oficial, în semn de protest faţă de sclavia la care au fost suspuşi în ultimul timp. Iar ce a ieşit a fost un un adevărat masacru. Partida s-a încheiat 11-2, asta după ce până la pauză lucrurile păreau echilibrate şi la cabine s-a intrat doar cu scorul de 3-2. Gazdele au înscris însă de opt ori în a doua parte şi de totul s-a ales praful.

O altă partidă cu final halucinant, dar şi cu participanţi interesanţi, s-a disputat la Berceni. ACS, echipa comunei din sudul Bucureştiului, aflată la primul meci cu fostul rapidist, Marian Rada, ca antrenor, a fost învinsă cu un sec 5-0 de Dunărea Călăraşi, adică nimeni alta decât echipa unde tehnician este fostul internaţional, Ionel Ganea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net