Ronaldinho, reținut de poliție în Paraguay. De ce este acuzat

ronaldinho_h_55928940m.jpg

Campion mondial cu Brazilia, în 2020, Ronaldinho a fost scos încătușat din hotel
Campion mondial cu Brazilia, în 2020, Ronaldinho a fost scos încătușat din hotel
Foto: EPA-EFE

Fostul internațional brazilian e acuzat că a intrat în Paraguay cu acte false. Potrivit autorităţilor de la Asuncion, Ronaldinho (39 de ani) şi fratele său, Roberto Assis, fac obiectul unei anchete judiciare. Celor doi le-au fost confiscate, miercuri, paşapoarte false din camera lor de hotel.

Ei au fost somați să nu părăsească imobilul şi urmau să dea explicații legate de actele reținute la sediul parchetului. Într-o primă fază, Ronaldinho și fratele său au susținut că documentele le-au fost remise de un om de afaceri brazilian, acum în detenţie, pe nume Wilmondes Sousa Lira. După mărturia lor, autorităţile vor decide dacă îi va aresta sau nu. De asemenea, sunt anchetate și persoanele de la vamă care le-au permis să intre în Paraguay cy acte false. Potrivit ministrului paraguayan de Interne, Euclides Acevedo, citat de ESPN Brazilia, fostul câştigător al Balonului de Aur (2005) şi Roberto Assis s-au declarat ă nevinovaţi. "Ei spun că au fost înşelaţi de omul de afaceri", a adăugat deminitarul.
Fostul atacant de la PSG, Barcelona şi AC Milan a rămas fără paşaport la finalul anului 2018, după ce justiţia braziliană i l-a confiscat şi l-a amendat cu 2,5 milioane de dolari (2,25 de milioane de euro) pentru un proiect imobiliar ridicat într-o arie protejată. El nu a plătit amenda ce i-a fost aplicată. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1