Neymar e pe lista neagră la PSG

nasser-al-khelaifi-neymar-epa-efe-h_53685774.jpg

Adus cu surle și trâmbițe în vara lui 2017, Neymar Jr l-a nemulțumit prin comportament pe Nasser al-Khelaifi
Adus cu surle și trâmbițe în vara lui 2017, Neymar Jr l-a nemulțumit prin comportament pe Nasser al-Khelaifi
Foto: EPA-EFE

Preşedintele clubului parizian, Nasser al-Khelaifi, l-a criticat în termeni duri pe brazilianul Neymar Jr

Conducătorii lui PSG s-au săturat de toanele sud-americanului. Pe lângă faptul că e mai mereu accidentat, Neymar a insultat arbitrul la finalul partidei cu Manchester United (2-0, 1-3 în optimile de finală ale Ligii Campionilor), a lovit un spectator după finala Cupei Franţei (pierdută 2-2, 5-6 cu Rennes) şi este acuzat de viol în Brazilia.
Paharul pare a se fi umplut în ceea ce îl privește pe fotbalistul brazilian. Iar Nasser al-Khelaifi nu a ezitat să-l critice în termeni duri: ”Nimeni nu l-a obligat să semneze aici. Nimeni nu l-a împins. A venit în totală cunoştinţă de cauză pentru a se înscrie în acest proiect. Vreau fotbaliști gata să dea totul pentru a onoara tricoul pe care îl poartă şi pentru a se înscrie în proiectul clubului. Cine nu vrea, cine nu înţelege, ne vedem şi vorbim. Sunt, bineînţeles, contracte de respectat, dar prioritară este de azi înainte adeziunea totală la proiectul nostru. Cine nu e de acord are poarta deschisă. Ciao!", a declarat omul de afaceri din Qatar pentru săptămânalul ”France Football”.

PSG ar putea să renunțe la serviciile lui Neymar Jr

Totodată cotidianul ”L'Equipe” susține că PSG ar fi chiar dispusă să renunţe la Neymar, cu care are contract până în 2022, în cazul în care se primește o ofertă satisfăcătoare. Și că  impresarul sud-americanului, Pini Zahavi, ar fi luat deja legătura și cu FC Barcelona, dar şi cu Real Madrid, pentru un eventual transfer al jucătorului.

Mbappe e sigur de locul său

În ceea ce îl privește pe Kylian Mbappe, Nasser al-Khelaifi a fost categoric: ” Nu sunt sigur sută la sută că rămâne la PSG... Sunt două sute la sută sigur! Nu voi lăsa acest jucător <nebun>. El doreşte să fie implicat mai mult în proiectul nostru, pentru a creşte cu echipa. Dar i-am explicat că responsabilităţile nu se pun sub semnul întrebării. Cum este foarte inteligent, sunt sigur că a înţeles". 

Loading...