Moruţan, ultimul jucător de 100 de milioane de € al FCSB-ului

Ultima actualizare:
Gnohere a fost jucătorul care a impresionat cel mai mult în primele 22 de etape, mai ales dacă luăm în calcul statutul de rezervă a lui Alibec avut la venire
Gnohere a fost jucătorul care a impresionat cel mai mult în primele 22 de etape, mai ales dacă luăm în calcul statutul de rezervă a lui Alibec avut la venire

FCSB are un program accesibil în această perioadă şi după egalurile cu Botoşani şi CFR Cluj nu mai e dispusă să cedeze nimic. Cu Hermannstadt i-a trecut glonţul pe la ureche în prima repriză, dar lucrurile s-au rezolvat în a doua parte datorită lui Olimpiu Moruţan, jucător cu două pase de gol geniale la reuşitele lui Gnohere şi Tănase. Din păcate, puştiul nu e ajutat să rămână cu picioarele pe pământ.

Gigi Becali îi acuză pe jucătorii lui de superficialitate, dar el este cel mai mare vinovat pentru că pe Alibec, Bălaşa, Popescu sau Man i-a luat valul şi au ajuns cu capul în nori. La înfrângeri îi distruge psihic, iar la victorii îi ridică în slăvi, făcându-le un mare rău în ambele situaţii. Din păcate, patronul nu învaţă nimic din greşelile sale şi după ce voia să ia zeci şi sute de milioane de euro pe cei amintiţi mai sus, cere acum aceşti bani şi pe Moruţan. “Voi o să vedeți că îl vând eu pe Moruțan, iar cine vrea va trebui să plătească 100 de milioane, 150 de milioane de euro, că altfel nu îl ia. I-am spus că nu o să plece pe două milioane de euro şi că vreau să aibă şaăte milioane de euro salariu. El va juca de acum număr 10 și nimeni nu-l va scoate din echipă. Eu l-am luat ca să joace lângă Pintilii, dar mi-am dat seama că nu poate acolo. Ne-a câștigat jocul cu două pase de gol”, a afirmat Gigi Becali după aceste “mari” realizări, fapt care ne face să ne gândim cu groază la cât va costa Moruţan după un eventual hatt-trick.

Becali i-a promis un loc de titular

Din păcate, şi mulţi oameni din fotbal îi ţin isonul, iar Narcis Răducan, omul despre care s-a vorbit că l-ar putea înlocui pe Mihai Stoica la FCSB, crede că latifundiarul nu exagerează, iar pe mijlocaş l-ar putea trage înapoi doar originile. ”Poate dacă îl chema “Morutzinho” ajungea la 100 de milioane de euro, dar nechemându-l decât Moruțan e imopsibil. De asta, nu că n-ar avea valoare. Lumea se gândește care-i profilul psihologic al jucătorului din România. Sunt mai multe lucruri care se iau în considerare la un transfer”, a declarat fostul fotbalist. Până să câştige milioanele vehiculate de Becali, Olimpiu Moruţan are nevoie să se bucure de acel loc în primul 11 promis de patron şi pe care tocmai din acest motiv are toate şansele să-l obţină. Nu de alta, dar din 10 meciuri ale sale în roşu şi albastru a prins din primul minut unul singur, cu Gaz Metan Mediaş, pe 12 august.

Gnohere o ia pe urmele lui Alibec

Harlem Gnohere a marcat şi împotriva sibienilor, dar francezul a părut că se chinuie foarte tare fizic, de parcă ar suferi de ceva ascuns. Nicolae Dică l-a schimbat în minutul 75 cu Filip, iar după meci antrenorul a explicat ce se întâmplă cu “Bizonul”. Din păcate, acesta are aceeaşi afecţiune care l-a nenorocit pe Denis Alibec sezonul trecut şi pentru care nu există un tratament special. ”Pe Gnohere l-am schimbat pe final de meci pentru că are o problemă cu pubalgia”, a declarat tehnicianul.


    Gnohere a fost jucătorul care a impresionat cel mai mult anul trecut la FCSBFoto Click!
Gnohere a fost jucătorul care a impresionat cel mai mult anul trecut la FCSBFoto Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net