Mesajul scris de Romina Sala în care îl omagiază pe fratele său, Emiliano Sala

emiliano_sala.jpg

Aeronava de tip Piper Malibu, în care se afla Emiliano Sala, a dispărut de pe radare pe 21 ianuarie, în dreptul Canalului Mânecii.
Foto: Getty

La puțin timp după ce autorităţile britanice au confirmat că Emiliano Sala a murit în accidentul aviatic din 21 ianuarie, Romina Sala a postat un mesaj emoţionant pe Instagram în care își omagiază fratele.

Romina a preluat câteva versuri din din melodia Tiempo a artistului argentinian Abel Pintos: "Sufletul tău va străluci în sufletul meu pentru totdeauna, luminând astfel existenţa mea. Te iubesc, Tito", a scris Romina Sala.

Autorităţile britanice au identificat corpul recuperat din avion, acesta fiind argentinianul Emiliano Sala, fotbalistul de 28 de ani transferat de FC Nantes la Cardiff City. În următoarele ore, trupul neînsufleţit al sportivului va fi predat familiei pentru a fi înmormântat.

În seara de 21 ianuarie, Emiliano Sala se afla la bordul unui avion Piper Malibu. El călătorea de la Nantes la Cardiff City. Ajunsă în zona canalului Mânecii aeronava a dispărut de pe radare și n-a mai ajuns la destinație. După mai bine de două săptămâni de căutare avionul a fost descoperit la o adâncime de 67 de metri. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1